Сега много потребители активно използват видео хостинг YouTube , Има все повече и повече реклами при гледане на видеоклипове и понякога не работи правилно и се показва на всяка минута, особено при дълги видеоклипове. Тази ситуация не отговаря на определен брой хора, така че те инсталират специални разширения за браузъри, които блокират реклами в YouTube. В тази статия ще ги разгледаме подробно.

Инсталирайте разширенията за браузъри

Сега всеки популярен уеб браузър поддържа работа с добавки. Те са инсталирани почти навсякъде, трябва да извършите само няколко действия и самият процес отнема по-малко от минута. Принципът на инсталиране на всички приложения е еднакъв. Препоръчваме да прочетете подробните инструкции по тази тема в линковете по-долу.

Още: Как да инсталираме разширения в браузърите: Google хром , опера , Yandex браузър

Бих искал да прегледам този процес отделно в уеб браузър. Mozilla firefox , Собствениците му ще трябва да изпълнят следните действия:

Отидете в магазина за добавки на Firefox

  1. Отидете в магазина за добавки и въведете името на необходимата програма в полето за търсене.
  2. Търсете добавки в Mozilla Firefox

  3. Отворете страницата и кликнете върху бутона "Добавяне към Firefox" .
  4. Добавяне на добавка към Mozilla Firefox

  5. Изчакайте, докато изтеглянето завърши и потвърдете инсталацията.
  6. Потвърждаване добавянето на добавка в Mozilla Firefox

За някои разширения, за да работи правилно, се изисква презареждане на браузъра, затова препоръчваме да го изпълните след инсталирането.

Добавки за блокиране на реклами в YouTube

По-горе, говорихме за това как да инсталираме приложения и сега нека да поговорим кои приложения да се използват за блокиране на реклами в YouTube. Няма много от тях, ще разгледаме най-популярните такива и вече ще изберете какво ще бъде най-удобно.

AdBlock

AdBlock е един от най-добрите добавки, който се използва активно от потребителите по целия свят, за да деактивирате рекламите в браузъра. Стандартната версия ви позволява да направите бял списък с канали в YouTube, да промените допълнителни параметри и да прегледате статистическите данни. От връзките по-долу можете да прочетете подробно за това разширение за обикновени уеб браузъри.

Разширение на браузъра Adblock

Прочетете повече: Добавка за браузър Adblock Google хром , опера

В допълнение, има Adblock плюс минимално различно от горното допълнение. Разликата се забелязва само при персонализиране, филтри и функционални бутони. Разширени за сравнението на тези две услуги, прочетете нашия друг материал.

Вижте също: AdBlock срещу AdBlock Plus: Кое е по-добро

Разширение на браузъра Adblock Plus

Прочетете повече: Adblock Plus за браузъра Mozilla firefox , Yandex браузър , Internet Explorer , Google хром

Ако се интересувате от блокиране на реклами единствено на видео хостинг в YouTube, препоръчваме Ви да обърнете внимание на версията на Adblock в YouTube. Това разширение е вградено в браузъра и работи изключително на горния сайт, което оставя останалите рекламни банери отворени.

Разширение

Изтеглете AdBlock в YouTube от Google Store

Adguard

Има програма Adguard, чиято основна функция е да блокира реклами и изскачащи реклами. В допълнение, този софтуер предоставя много допълнителни функции, но сега ще обърнем внимание на добавянето на Antibanner. Той е инсталиран в браузъра и не изисква предварително изтегляне на вашия компютър. Подробности за използването на тази програма в популярните браузъри, прочетете статията в линка по-долу.

Вижте също: AdGuard или AdBlock: кой рекламен блокер е по-добър

AdGuard Antibanner за браузъри

Прочетете повече: Adguard рекламен блокер за браузър Mozilla firefox , опера , Yandex браузър , Google хром

uBlock произход

Разбира се, uBlock Origin не е толкова известно разширение като представителите по-горе, но върши отлична работа със задачата си и работи правилно с услугата YouTube. Интерфейсът е направен в минималистичен стил, но новият потребител ще трябва да се занимава с допълнителните настройки, тъй като всички правила и промени се въвеждат със специален синтаксис, който може да се намери в документацията на разработчика.

Разширение на браузъра uBlock Origin

Повече подробности: uBlock Origin: рекламен блокер за браузъра Google Chrome

Както можете да видите, има три различни добавки за браузъри, които ви позволяват да блокирате реклами в YouTube. Всички те работят по същия принцип, но те са забележителни за тяхната ефективност и допълнителни функции. Предлагаме Ви да се запознаете веднага с всички представители и само тогава да изберете най-подходящия вариант.

Вижте също: Програми за блокиране на рекламата в браузъра