Входът за съученици за всеки профил трябва да е уникален. Не всички потребители на тази социална мрежа запомнят или знаят този параметър, за щастие, за да го направят много лесно.

Преглед на данните за вход в настройките на профила

Ако понастоящем сте на страницата си, можете да намерите данните за вход само с няколко кликвания, като използвате тази инструкция:

 1. Отворете " Настройки" . За да направите това, кликнете върху бутона "Още" в главното меню, след което ще се появи списък с елементи, където трябва да изберете "Настройки" . Можете също така да обърнете внимание на блока под аватар - има елемент "Моите настройки" .
 2. Превключете към настройките на подпрофила в Съученици

 3. По подразбиране са отворени настройките "Основни" . В центъра на прозореца обърнете внимание на елемента "Вход" . Ще бъде написано текущото Ви влизане от страницата в Съученици.
 4. Преглед на вход в Съученици

Разглеждаме данните за вход от телефона

Ако използвате мобилното приложение "Съученици", тогава инструкцията за тях ще изглежда така:

 1. Плъзнете завесата, която е скрита зад лявата страна на екрана, надясно, като преместите пръста си. Превъртете надолу списъка на елементите малко по-надолу и намерете "Настройки" там .
 2. Отивате в профила си в Съученици

 3. На екрана, който се показва, кликнете върху "Настройки на профила" .
 4. Превключете към настройките на подпрофила в мобилните Съученици

 5. Отворете "Настройки за лични данни" .
 6. Лични настройки в мобилни Съученици

 7. Обърнете внимание на подписа под "Вход" .
 8. Влез в мобилни съученици

Прочетете още: Как да възстановите данните си за вход в Съучениците

Както можете да видите, няма нищо трудно да видите вашето вход в Odnoklassniki. Ако не можете да влезете в страницата си, тъй като сте забравили данните си за вход, можете да го възстановите, като използвате наръчника ни в горната връзка.