Ако сте забравили данните си за вход от Odnoklassniki, няма да можете да въведете страницата си, защото за това ще ви трябва не само парола, но и уникалното си име в услугата. За щастие, вход, подобен на парола, можете да възстановите без сериозни проблеми.

Значението на влизането в съучениците

За да успеете да създадете своя профил в Odnoklassniki, трябва да излезете с уникален вход, който никой от потребителите на социални мрежи няма. В този случай паролата от профила Ви може да съвпадне с паролата за профила на напълно различен човек. Ето защо услугата за оторизация задължително изисква въвеждането на двойка парола за вход.

Метод 1: Допълнителни опции за влизане

Когато се регистрирате в Odnoklassniki, трябва да потвърдите самоличността си по телефона или по електронната поща. Ако сте забравили данните си за вход, можете да използвате вашата поща / телефон, към който сте регистрирани, като аналог на вашия основен идентификатор. Просто въведете пощата / телефона в полето "Login" .

Този метод обаче може да не работи (социалната мрежа дава грешка, че двойката за вход-парола е неправилна).

Метод 2: Възстановяване на парола

Ако сте забравили данните за вход и / или паролата си, можете да я възстановите, ако помните други данни от вашия профил, например телефонния номер, на който е регистриран акаунтът.

Използвайте тази стъпка по стъпка инструкция:

 1. На главната страница, където се намира формулярът за вход, намерете текстовата връзка "Забравена парола?" , Която се намира над полето за въвеждане на парола.
 2. Преминете към възстановяване на паролата в съучениците си

 3. Ще бъдете пренасочени към страницата, където са представени няколко варианта на скрипта за възстановяване. Можете да използвате някоя от тях, освен за "Влизане" . Дадената инструкция ще се разглежда като пример на сценария с "Телефон" . Методите за възстановяване "Телефон" и "Поща" са много сходни помежду си.
 4. Избиране на опция за възстановяване

 5. След като изберете "Телефон" / "Поща" , ще бъдете пренасочени към страницата, от която трябва да въведете номера / имейла си, където ще получите специално писмо с код за достъп, за да получите достъп до профила си. След като въведете данните, кликнете върху "Изпращане" .
 6. В тази стъпка потвърдете изпращането на кода чрез бутона "Изпращане на код" .
 7. Потвърждение за изпращане на код

 8. Сега въведете получения код в специален прозорец и кликнете върху "Потвърждаване" . Обикновено той идва на пощата или на телефона в рамките на 3 минути.
 9. Прозорецът за въвеждане на кода

Тъй като е необходимо да възстановите данните за вход, а не паролата, можете да прегледате този параметър в профила си и да го промените, ако е необходимо.

Прочетете повече: Как да промените данните за вход в съучениците

Метод 3: Възстановете потребителското име чрез телефона

Ако трябва незабавно да влезете в Odnoklassniki от телефона и не си спомняте данните за вход, можете да възстановите достъпа си посредством мобилното приложение "Odnoklassniki".

Инструкцията в този случай ще изглежда така:

 1. На страницата за вход използвайте текстовата връзка "Не мога да вляза?" .
 2. Влезте с мобилния си телефон в Odnoklassniki

 3. По аналогия с втория метод за решаване на проблема, изберете опцията, която ви е най-подходяща. Инструкцията ще бъде разгледана и на примера на "Телефон" и "Поща" .
 4. Опции за възстановяване на достъп от мобилни до съученици

 5. На екрана, който се показва, въведете своя телефон / поща (зависи от избраната опция). Ще има специален код, който е необходим за влизане в страницата. За да отидете в следващия прозорец, използвайте бутона "Търсене" .
 6. Въвеждане на номер от мобилния ви телефон в Odnoklassniki

 7. Тук ще видите основната информация за страницата си и телефонния / пощенския номер, на който ще бъде изпратен кодът. За да потвърдите действието, кликнете върху "Изпращане" .
 8. Ще се появи формуляр, в който трябва да въведете кода, който ще дойде след около няколко секунди. В някои случаи може да се забави до 3 минути. Въведете кода и потвърдете входа.
 9. Въведете код за потвърждение в мобилните съученици

Специални затруднения с възстановяването на достъпа до страницата на съучениците не трябва да възникват, ако сте забравили данните си за вход. Основното нещо е, че си спомняте други данни, например телефона, на който е регистриран акаунтът.