Ако сте потребител на Instagram, вероятно най-малко веднъж бихте могли да се интересувате от въпроса кой харесва и на кого. Днес ще разберем как да получите тази информация.

Научете кой и кое харесва на Instagram

Намерете отговора на въпроса си по два начина - чрез официалното приложение на Instagram и ползването на услуга на трети страни.

Метод 1: Приложение Instagram

Лесно е да разберете кой е от вашия списък с абонаменти и най-вече кой харесва и коментира, което официалното приложение Instagram позволява. Методът е забележителен, тъй като не е нужно да прибягвате до използването на инструменти от трети страни.

 1. Стартирайте Instagram. В долната част на прозореца отворете втория раздел надясно. В горния екран изберете секцията "Абонаменти" .
 2. Секцията "Абонатите на зрителя" на Instagram

 3. На екрана ще се показва активността на всички потребители, в които сте абонирани, в низходящ ред. Ако следите конкретен потребител, превъртете надолу лентата, докато го намерите - по този начин можете да видите оценяваните публикации и коментарите, които сте оставили.

Моля, имайте предвид, че някои публикации, които харесвате, може да не се показват. Това се дължи на факта, че страницата на потребителя, който хареса връзката, е затворена и вие, следователно, не сте абонирани за това лице.

Кой и когото харесва в приложението Instagram

Метод 2: Зенграм

Zengram услугата е многофункционален инструмент за промоция на страници и проследяване на дейностите, което също ви позволява да изследвате харесва на други потребители на Instagram.

Моля, обърнете внимание, че онлайн услугата Zengram не е безплатна. При първото посещение обаче ще имате достъп до един опит за анализ на страницата, който ще гарантира, че този инструмент е ефективен.

 1. Отидете Zengram сервизен сайт , На показваната страница регистрирайте потребителското име на потребителя, с кого ще се извърши по-нататъшна работа (преди да влезете, трябва да поставите знака "@" ). Имайте предвид, че инструментът ще работи само с отворени профили.
 2. Изберете потребител в онлайн услугата Zengram

 3. Когато изберете необходимия профил, стартирайте процеса на търсене на харесвания, като изберете бутона "Анализ" .
 4. Текущ анализ в онлайн услугата Zengram

 5. Ще започне фазата на събиране на данни, която ще отнеме няколко минути. Не го прекъсвайте, за да получите най-точните резултати.
 6. След приключване на анализа ще можете да прегледате отчета. В нея ще намерите колоната "From [User_Name]" , в която ясно ще видите кого и в какви количества ви харесва сметката, която ви интересува. Вдясно в колоната "[Потребителско име]" съответно ще има видими страници, които са оценили публикациите на анализираното лице.
 7. Преглеждайте потребителската активност на Instagram чрез онлайн услугата Zengram

 8. За да видите кои публикации бяха конкретно оценени, трябва само да кликнете върху броя пускани харесвания, след което на екрана ще се появят снимки и видеоклипове.

Подробно гледане на харесвания от потребители чрез услугата Zengram

Това е всичко за днес. Ако имате въпроси, попитайте ги в коментарите.