В много социални мрежи има функция за свързване на профили, която ви позволява да обединявате профили от различни услуги. По-конкретно, всеки потребител на услугата Instagram може по всяко време да се свърже с страницата на VKontakte.

Свързването на профила VKontakte с страницата Instagram ще потвърди, че притежавате едновременно и втората страница, както и достъп до някои полезни функции:

 • Незабавно публикуване на снимки във Vkontakte. В процеса на публикуване на снимки в Instagram с едно натискане ще можете да разрешите дублирането на публикацията на стената във VC. На свой ред, потребителите на VC, виждайки публикацията ви, могат да отидат в профила ви в Instagram.
 • Търсете приятели. Като имате в Instagram не толкова много абонаменти, можете да разширите този списък, като извършите търсене сред приятелите на VC, които са регистрирани в Instars.
 • Възможност приятели да ви намерят. Обратната ситуация - приятели от VKontakte, които се регистрират в Instagram, ще могат да те намерят.

Свързване на страницата VKontakte с Instagram на вашия смартфон

 1. Отворете приложението и след това отидете в раздела отдясно, за да отворите потребителския си профил.
 2. Отивате в профил в Instagram

 3. Докоснете иконата на зъбно колело, за да преминете към настройките.
 4. Отворете настройките в Instagram

 5. Намерете блока "Настройки" и кликнете върху бутона "Свързани профили" в него.
 6. Свързани профили в Instagram

 7. Изберете опцията "VKontakte" .
 8. Връзнете с VKontakte към Instagram

 9. Прозорецът за разрешаване ще се покаже на екрана, в който ще трябва да въведете имейл адреса (телефонен номер) и паролата от вашия VKontakte акаунт. Потвърдете предоставянето на Instagrams за достъп до вашата страница.

Упълномощаване при VC за Instagram

Свързване на страницата VKontakte с Instagram на компютъра

За съжаление, въпреки наличието на уеб версията, тя няма възможност да управлява абонаментите от компютъра. Следователно, ако трябва да направите куп сметки от компютър, трябва да се обърнете към помощта на официалното приложение, което можете да инсталирате за Windows, като започнете с осмата версия.

Изтеглете безплатно приложението Instagram за Windows

 1. Стартирайте приложението и след това отидете в раздела отдясно, за да отворите потребителския си профил.
 2. Отидете в профила в Instagram на компютъра

 3. Кликнете върху иконата на зъбно колело, за да отидете в секцията с настройки.
 4. Отворете настройките в Instagram на компютъра

 5. Намерете секцията "Настройки" и кликнете върху елемента "Свързани профили" .
 6. Свързани профили в Instagram на компютъра

 7. В прозореца, който се показва, кликнете върху бутона "VKontakte" .
 8. Свързване на VC с Instagram на компютъра

 9. Процесът на изтегляне ще започне на екрана и веднага след това ще се появи оторизиращият прозорец, в който просто трябва да посочите идентификационните си данни от профила на VC и след това да завършите свързването, потвърждавайки предоставянето на достъп.

Упълномощаване във VC за Instagram на компютър

Отсега нататък свързването на страницата VKontakte с профила в Instagram ще бъде завършено. Ако имате някакви въпроси, попитайте ги в коментарите.