За много хора денят не минава, без да слушате любимата си музика. Има различни ресурси, в които можете да слушате аудиозаписи, включително социални мрежи. Но Facebook е малко по-различно от обичайното Vkontakte, така че за да слушате любимите си аудиозаписи, трябва да използвате ресурс от трета страна, който е изцяло посветен на музиката.

Как да намерите музика на Facebook

Въпреки че слушането на аудио не е налично директно чрез Facebook, винаги можете да намерите художника и неговата страница на сайта. Това се прави, както следва:

  1. Влезте в профила си, отворете раздела "Още" и изберете "Музика" .
  2. Музика във Facebook

  3. Сега в търсенето можете да въведете необходимата група или изпълнител, след което ще видите връзка към страницата.
  4. музика 2

  5. Сега можете да кликнете върху снимка на групата или изпълнителя, след което ще бъдете преместени в един от ресурсите, който работи с Facebook.

На всеки от възможните ресурси можете да влезете във Facebook, за да имате достъп до всички аудиозаписи.

Популярни услуги за слушане на музика на Facebook

Има няколко ресурси, на които можете да слушате музика, като влезете в профила си в социалната мрежа facebook. Всеки от тях има своите предимства и е различен от другите. Помислете за най-популярните ресурси за слушане на музика.

Метод 1: Deezer

Популярна чуждестранна услуга за слушане на музика онлайн и офлайн. Разчитайте на останалата част на факта, че има много различни композиции, които можете да слушате в добро качество. С помощта на Deezer получавате повече възможности, освен слушане на музика.

слушайте музика чрез дезер

Можете да създадете собствени плейлисти, да коригирате еквалайзера и много други. Но за всичко, което трябва да платите. Две седмици можете да използвате услугата безплатно, а след това трябва да направите месечен абонамент, представен в няколко версии. Стандартът струва $ 4, а разширеният струва $ 8.

За да започнете да използвате услугата чрез Facebook, отидете на сайта Deezer.com и влезте в профила си в социалната мрежа, като се уверите, че сте влезли от страницата си.

вход за задържане чрез Facebook

Отскоро ресурсът работи и на руски език, осигурява слушатели и домашни художници. Ето защо, използвайки тази услуга, не трябва да има никакви въпроси или проблеми.

Метод 2: Zvooq

Един от сайтовете с най-голям архив на аудио записи. В момента на този ресурс има около 10 милиона различни композиции. В допълнение, колекцията се попълва почти всеки ден. Услугата работи на руски език и е абсолютно безплатна за ползване. Можете да бъдете таксувани само с пари, ако искате да закупите някои ексклузивни песни или искате да изтеглите аудио запис на вашия компютър.

Влезте в Zvooq.com можете да използвате профила си в Facebook. Трябва само да кликнете върху "Вход", за да се покаже нов прозорец.

влизане в zvooq

Сега можете да влезете във Facebook.

да влезете в zvooq чрез Facebook

Това, което отличава този сайт от другите, е, че има компилации от различни популярни аудиозаписи, препоръчани песни и радио, на които се възпроизвеждат автоматично избраните песни.

Метод 3: Yandex Music

Най-популярният музикален ресурс, разработен за потребителите от ОНД. Този сайт можете да видите и в секцията "Музика" във Facebook. Нейната основна разлика от горното е, че тук са събрани много руски композиции.

Влезте в Yandex Music можете да използвате профила си в Facebook. Това се прави по същия начин, както при предишни сайтове.

Влезте в Yandex.Music през Facebook

Можете да използвате услугата абсолютно безплатно, но тя е достъпна за всички потребители, които живеят на територията на Украйна, Беларус, Казахстан и Русия. Има и платен абонамент.

Също така има още няколко сайтове, но те са по-ниски в популярността и способностите на ресурсите, споменати по-горе. Моля, имайте предвид, че при използването на тези услуги използвате лицензирана музика, т.е. сайтовете, които я публикуват, сключвате договори с изпълнители, етикети и звукозаписни компании за използването на музикални композиции. Дори ако трябва да платите няколко долара за абонамент, то определено е по-добре от пиратството.