В процеса на използване на браузъра можем да отворим безбройни сайтове, само избраните трябва да бъдат запазени за последващ бърз достъп до тях. За тази цел в браузъра Google Chrome и предоставя маркери.

Маркерите са отделен раздел в браузъра Google Chrome, който ви позволява бързо да се придвижите до сайта, включен в този списък. Google Chrome може да създава не само неограничен брой отметки, но и за удобство да ги сортирате в папки.

Изтеглете Google Chrome

Как да добавям отметка в Google Chrome?

За да направите отметка в Google Chrome е изключително лесно. За да направите това, просто отидете на страницата, която искате да добавите към отметките, а след това в дясната част на адресната лента, кликнете върху иконата на звезда.

Как да добавите сайт към отметките в Chrome

Като кликнете върху тази икона, на екрана ще се покаже малко меню, в което можете да зададете име и папка за вашето отметка. За бързо добавяне на маркер трябва да кликнете върху бутона "Завършване" . Ако искате да създадете отделна папка за отметката, кликнете върху бутона "Промяна" .

Как да добавите сайт към отметки в Chrome

Ще се покаже прозорец с всички съществуващи папки за отметки. За да създадете папка, кликнете върху бутона "Нова папка" .

Как да добавите сайт към отметки в Chrome

Въведете името на маркера, щракнете върху бутона Enter и след това върху бутона Save .

Как да добавите сайт към отметки в Chrome

За да запазите създадените отметки в Google Chrome в нова папка, кликнете върху иконата на звезда отново, в полето "Папка" изберете създадената от вас папка и след това запазете промените, като кликнете върху бутона "Завършване" .

Как да добавите сайт към отметките в Chrome

По този начин можете да организирате списъци с любимите си уеб страници, като незабавно получавате достъп до тях.