Отваряне на EPS файл чрез онлайн услуга

EPS е оригиналния предшественик на популярния PDF формат. В момента тя е сравнително рядко използвана, но въпреки това понякога потребителите трябва да видят съдържанието на посочения тип файл. Ако това е еднократна задача, няма смисъл да инсталирате специален софтуер - просто използвайте една от уеб услугите, за да отворите EPS файловете онлайн.

Вижте също: Как да отворите EPS

Начини за отваряне

Разгледайте най-удобните услуги за гледане на съдържанието на EPS онлайн, както и разгледайте алгоритъма на действията в тях.

Метод 1: Fviewer

Един от най-популярните онлайн услуги за дистанционно гледане на различни типове файлове е Fviewer сайта. Той също така предоставя възможност за отваряне на EPS документи.

Онлайн услуга Fviewer

 1. Отидете на главната страница на уебсайта на Fviewer на връзката по-горе и в списъка с раздели, който се отваря, изберете „ESP-viewer“ .
 2. Отидете на ESP viewer на уебсайта на Fviewer в браузъра Opera

 3. След като отидете на страницата на ESP viewer, трябва да добавите документа, който искате да видите. Ако е разположен на твърдия диск, можете да го плъзнете в прозореца на браузъра или да кликнете върху бутона „Избор на файл от компютъра“, за да изберете обект. Също така е възможно да се определи връзка към обект в специално поле, ако се намира в световната мрежа.
 4. Преминете към избор на ESP файл от компютър на уебсайта на Fviewer в браузъра Opera

 5. Ще се отвори прозорец за избор на файл, където трябва да преминете към директорията, която съдържа ESP, изберете желания обект и кликнете върху бутона "Open" .
 6. Избиране на ESP файл от компютър в прозореца Open на уебсайта на Fviewer в браузъра Opera

 7. След това ще бъде изпълнена процедурата за качване на файлове към уебсайта на Fviewer, чиято динамика може да се прецени по графичен индикатор.
 8. Процедурата за изтегляне на ESP файл от компютър към сайта на Fviewer в браузъра Opera

 9. След като обектът е зареден, съдържанието му се показва автоматично в браузъра.

Съдържанието на ESP файла се показва на уебсайта на Fviewer в браузъра Opera

Метод 2: Ofoct

Друга онлайн услуга, с която можете да отворите ESP файл, се нарича Ofoct. След това разглеждаме алгоритъма на действията по него.

Ofoct онлайн услуга

 1. Отидете на главната страница на ресурса Ofoct на връзката по-горе и в блока „Онлайн инструменти“ кликнете върху елемента „EPS Viewer Online“ .
 2. Превключете към онлайн преглед на ESP файлове в Ofoct в браузъра Opera

 3. Страницата за преглед се отваря, където искате да изтеглите изходния файл за преглед. Можете да направите това, както с Fviewer, по три начина:
  • Да се ​​посочи в специално поле връзка към файл, намиращ се в интернет;
  • Кликнете върху бутона „Качване“, за да изтеглите EPS от твърдия диск на компютъра;
  • Плъзнете обекта с мишката в областта "Drag & Drop Files" .
 4. Преминаване към избора на ESP файл от компютър на уебсайта Ofoct в браузъра Opera

 5. В прозореца, който се отваря, ще трябва да се преместите в директорията, съдържаща EPS, изберете посочения обект и натиснете "Open".
 6. Избиране на ESP файл от компютър в прозореца Отвори на уебсайта на Ofoct в браузъра Opera

 7. Файлът ще бъде изтеглен на сайта.
 8. Процедурата за изтегляне на ESP файл от компютър към сайта Ofoct в браузъра Opera

 9. След като изтеглянето приключи, името на файла ще се покаже в колоната Изходен файл . За да видите съдържанието му, кликнете върху елемента "Преглед" срещу името.
 10. Превключете към преглед на съдържанието на изтегления ESP файл на уебсайта Ofoct в браузъра Opera

 11. Съдържанието на файла се показва в прозореца на браузъра.

Съдържанието на ESP файла се показва на уебсайта на Ofoct в браузъра Opera

Както виждате, няма фундаментална разлика във функционалността и навигацията между двата уеб ресурса, описани по-горе, за дистанционно гледане на ESP файлове. Затова можете да изберете някоя от тях да изпълни задачата, поставена в тази статия, без да прекарвате много време в сравнение с тези опции.