Потребителите на социални мрежи се използват за обмен на лични снимки с различни снимки, видеоклипове и музика. Но ако изпращате първите два вида данни в Odnoklassniki, просто има някои трудности с аудио записите.

Как да изпратите музика на Odnoklassniki

Изпращане на песни чрез социални мрежи Съучениците могат да имат само едно лично съобщение и някои трудности. Но нека сега разберем по-подробно този въпрос, така че всеки потребител на сайта да може да реши този проблем само с няколко кликвания.

Стъпка 1: Отидете на аудио записите

Първо, трябва да сте сигурни, че композицията, която трябва да изпратите, е на разположение на уебсайта на Odnoklassniki. Да отидем в секцията за аудио в социалната мрежа. За да направите това, трябва да намерите бутона "Музика" в горното меню от която и да е страница на сайта и да кликнете върху него.

Музиката в съучениците

Стъпка 2: Намерете песента

Сега трябва да намерите песента, която искате да изпратите на приятеля си в лични съобщения. Въведете името на изпълнителя или името на групата и самата песен. Кликнете върху "Намиране" и копирайте от адресната лента линк към този аудио файл.

Търсете песен и препращайте към нея в OK

Стъпка 3: Отидете на съобщенията

След като копирате връзката, можете да продължите да я изпращате чрез съобщения в Съучениците. Намерете потребителя, на когото искаме да изпратим съобщение, отидете на неговата страница и кликнете върху съответния бутон под аватар, който се нарича "Напиши съобщение" .

Преход към съобщения до потребителя в Съучениците

Стъпка 4: изпратете песента

Остава само да се вмъкне в реда за съобщението връзка към песента, получена в един от предходните параграфи. Веднага след това кликнете върху бутона под формата на стрелка или хартиен самолет.

Изпращане на съобщение до "OK"

За да отворите и възпроизведете песен, трябва да кликнете върху връзката, което е съобщение в Съучениците. Всички много бързо и ако разбирате, това също е просто.

Връзка към песен в Odnoklassniki

Ако все още имате въпроси относно този проблем, след това го запишете в коментарите под този запис. Ще се опитаме да реагираме бързо и ефективно.