RaidCall - популярна програма сред геймърите, която ви позволява да провеждате гласова комуникация онлайн и да пренаписвате в чата, вграден в тази програма. Но понякога потребителите могат да имат проблеми при работа с тази програма. Ще обмислим как да се регистрираме в RaidCall.

Преди да започнете да използвате RaidCall, трябва да регистрирате и да създадете своя профил. В противен случай няма да можете да използвате програмата и да комуникирате с приятели.

Метод 1

Първо включване

1. Когато програмата стартира за първи път, веднага ще се появи прозорец, където ще бъдете подканени да влезете, ако профилът вече съществува, а ако не - тогава създайте.

RaidCall Първо изпълнение

2. Кликнете върху бутона "Аз съм нов, създайте сега" и ще бъдете прехвърлени на официалния сайт на програмата на страницата за регистрация.

Регистрационна страница на RaidCall

3. Тук трябва да попълните въпросник. Като цяло, нищо не е сложно, но може би си заслужава да се обяснят някои неща. В линията "Профил" трябва да излезете с уникален адрес, който ще използвате, за да влезете в RaidCall. И в реда "Nick" напишете името, което ще бъде представено на други потребители.

4. Сега можете да влезете в профила си. Регистрацията не трябва да се потвърждава с писмо, което обикновено идва с имейл или по друг начин.

RaidCall сметка

Метод 2

рестартиране

1. Ако стартирате RaidCall не е първият път, за да създадете профил, трябва да кликнете върху бутона, който се намира в долната част на прозореца за вход.

Бутон за регистрация на RaidCall

2. Ще бъдете прехвърлени на страницата за регистрация на потребителите. За какво да направим по-нататък, вече сме написали в параграфи 3 и 4 по-горе.

Регистрационна страница на RaidCall

Метод 3

Отидете на връзката

1. Ако по някаква причина не можете да използвате първите два метода, използвайте това - третия метод. Просто отидете на връзката по-долу и ще отидете директно на страницата за регистрация.

Регистрирайте се в RaidCall

2. Продължете, както е описано в метод 1 в параграфи 3 и 4.

Както виждаме, не е трудно да си създадете сметка в RaidCall и няма нужда да потвърждавате регистрацията. Ако имате някакви проблеми при регистрацията, тогава най-вероятно това е технически проблем. В този случай отново опитайте да се регистрирате след известно време.