Работата с Tunngle, както при всяка друга услуга, винаги започва с най-често срещаната първа стъпка - първо трябва да получите профила си. За да направите това, трябва да се регистрирате по съответната процедура и едва след това можете да използвате функциите на услугата. Необходимо е да се разбере как да се регистрирате правилно.

Необходимост от профил

Всеки играч използва тази услуга чрез създадения акаунт, така че системата да може да го разпознае като потребител на физически сървър. Така че е напълно приемливо да се използват и да се отчитат за приятели или познати, това само засяга някои статистики, псевдоним по време на игра и в чата на самата програма и т.н.

Метод 1: Чрез официалния уебсайт

Стандартният начин, по който можете да направите в процеса на изтегляне на клиента. Регистрацията може да бъде направена на тази връзка:

Регистрирайте се в Tunngle

 1. Първата точка е запознаване с потребителското споразумение, както и с преминаването на captcha. След това можете да кликнете върху бутона "Съгласен съм" .
 2. Споразумение с потребителя и CAPTCHA при регистрация в Tunngle

 3. След това трябва да излезете с потребителско име, което ще се използва като име и име на играча в чата на Tunngle. Трябва да предоставите валиден имейл адрес. След това натиснете съответния бутон, за да потвърдите въвеждането на данни.
 4. Въвеждане на поща и вход, когато се регистрирате в Tunngle

 5. Сега е време да стъпка номер 3 - трябва да потвърдите имейл адреса. За целта ще бъде изпратено специално писмо до пощата, посочена по-рано. Потвърждаването може да се извърши в определеното време - в долната част на страницата можете да видите таймера.
 6. Потвърдете пощата, когато се регистрирате в Tunngle

 7. За да потвърдите, трябва да отидете на собствената си предварително зададена поща, да отворите писмо от Tunngle и да кликнете върху съответната връзка там.
 8. Потвърждение, когато се регистрирате в Tunngle

 9. След това просто трябва да излезете и да повторите паролата, за да влезете в профила си.
 10. Създайте парола, когато се регистрирате в Tunngle

 11. След като паролата е зададена, профилът ще бъде официално създаден успешно. Сайтът ще отвори страница, предлагаща да избере типа лиценз, който ще бъде разпространен в този профил. Ако никой от тях не представлява интерес, можете просто да затворите тази страница. Повече подробности за типовете профили са описани по-долу.

Избиране на типа лиценз, когато се регистрирате в Tunngle

Сега можете да използвате този профил свободно.

Метод 2: Чрез клиента

По същия начин можете да отидете на страницата, за да регистрирате профила си при първото стартиране на клиента Tunngle.

За да направите това, по време на стартирането на началната страница трябва да изберете подходящата опция за безплатна регистрация.

Регистрация в Tunngle чрез клиента

След това трябва да преминете през стандартната процедура, посочена по-горе.

Типове акаунти

Също така е важно да се разгледа възможността за придобиване на различни лицензионни опции. От известно време потребителите могат да създават няколко типа профили с различни функции:

  Основен лиценз за Tunngle

 • Basic - най-основната версия с минимален набор от функции, е достъпна безплатно и ви позволява да играете спокойно с други играчи.
 • Подобрен лиценз за базови настройки

 • Basic Plus - подобрената база отваря повече възможности: допълнителна мини-защитна стена, шифроване на данни, разширени социални функции и много други. Този тип сметка изисква месечна абонаментна такса.
 • Премия лиценз Tunngle

 • Premium е пълноценен гейминг опит, включва както функции на Basic Plus, така и допълнителни - преди това получават клиентски актуализации, специален цвят на псевдонимите в чата, възможност за смяна на псевдонима и т.н. Този тип също изисква редовно плащане.
 • Животният лиценз на Tunngle

 • Животът е най-скъпият вид сметка, съдържа абсолютно всички възможни функции - изброени по-рано, плюс няколко допълнителни. Тази опция за профил изисква еднократно плащане, след което осигурява цял живот с пълна функционалност.

Потребителят може да избере вида на профила при регистрация и да го подобри след създаването по всяко време.

допълнително

Няколко подробности относно процеса на регистрация.

 • Трябва да запазите посочената по време на регистрацията поща. Ще бъде невъзможно да пререгистрирате друга сметка в него, системата ще използва само имейл адреса, за да възстанови данните за оторизация.
 • Пощата винаги може да се променя на официалния сайт в потребителския профил на потребителя. Името може да бъде променено само от потребител със съответния лиценз Premium или Lifetime.
 • Когато използвате сайта по време на регистрацията или с безплатен акаунт, системата често хвърля нови бисквитки в браузъра. Много често това се наблюдава дори при създаването на профил за първи път посетителите на потребителите на сайта. Това е ваша собствена реклама от Tunngle, изчезва само когато надстроите профила си до лиценз Basic Plus или по-висок.

заключение

Сега можете да влезете в услугата с помощта на създадения акаунт и да използвате всичките му функции по свое усмотрение. Процедурата обикновено не създава трудности и преминава много бързо.