С помощта на ArtMoney можете да получите предимство в определена игра, например, като намалите ресурсите. Но се случва, че програмата просто не иска да работи. Най-често срещаният проблем е, че ArtMany не може да отвори процеса. Можете да решите това по няколко прости начина, като докоснете всеки един от тях, ще можете да намерите решение на проблема.

Решаваме проблема с отварянето на процес

Тъй като системата може да не реагира много правилно на действията, изпълнявани от тази програма, може да има различни трудности при използването й. В този случай има няколко начина за решаване на проблема с отварянето на процес, като се изключат някои системни програми, които пречат на изпълнението на действия от страна на ArtMoney.

Определено ще разберете, че имате този проблем със съответното предупреждение, което ще се показва в малък прозорец, докато се опитвате да изпълните някои действия.

Не мога да отворя процеса Артъмни

Нека разгледаме три начина за решаване на този проблем, които са доста прости за изпълнение. В допълнение, най-често тези решения помагат да се нормализира функционалността на програмата.

Метод 1: Деактивиране на антивируса

За да разберете защо този проблем може да е свързан с антивируса, трябва да знаете, че програмата ArtMany работи с файлове за игри, прониква във вътрешните ресурси и променя техния смисъл. Това може да е подобно на действието на някои вирусни програми, което предизвиква подозрение във вашия антивирус. Той сканира вашата система и при откриване на действия, свързани с ArtMoney, просто ги блокира.

Нека да разгледаме двата популярни и широко използвани антивируси:

 1. Avast , За да спрете временно работата на този антивирус, трябва да намерите неговата икона в лентата на задачите. Кликнете с десния бутон на мишката върху него и изберете "Управление на екрани Avast" . Сега посочете периода, в който искате да спрете антивирусната програма.
 2. Деактивирайте Avast

  Прочетете още: Деактивиране на антивирусната Avast

 3. Kaspersky Anti-Virus , В лентата на задачите намерете иконата и щракнете с десния бутон върху нея. Изберете елемента "Пауза защита" .
 4. Деактивирайте Casper

  Сега на панела маркирайте часа, в който искате да спрете програмата, и след това кликнете върху "Пауза защита"

  Изберете период, през който да деактивирате Kaspersky

  Прочетете още: Как да деактивирате Kaspersky Anti-Virus известно време

Ако имате друг антивирусен софтуер, инсталиран на компютъра, след изключването му има подобни действия с Kaspersky и Avast.

Прочетете повече: Деактивиране на антивирусната защита

След като деактивирате антивируса, опитайте да рестартирате ArtMani и повторете процедурата отново, в повечето случаи след извършените действия проблемът преминава и програмата отново работи без грешки.

Метод 2: Деактивирайте защитната стена на Windows

Тази защитна стена, която е вградена в системата по подразбиране, също може да блокира някои от действията на програмата, тъй като тя контролира достъпа на други програми до мрежата. В този случай тя също трябва да бъде деактивирана, ако първият метод не помогне. Процедурата ще бъде както следва:

 1. Първо, трябва да отидете в "Старт" , където в лентата за търсене трябва да въведете "Защитна стена" .
 2. Търсене в защитната стена на Windows в Старт

 3. Сега в списъка, който се показва, намерете секцията "Контролен панел" и кликнете върху "Защитна стена на Windows" .
 4. Отворете защитната стена на Windows

 5. Сега трябва да отидете в секцията "Активиране или деактивиране на защитната стена" .
 6. Деактивиране на менюто Защитна стена на Windows

 7. Поставете точки пред всеки елемент със стойността "Деактивиране на защитната стена" .

Деактивиране на защитната стена на Windows
След като извършите тези действия, опитайте да рестартирате компютъра и след това да проверите реда на работа на ArtMani.

Метод 3: Актуализирайте версията на програмата

Ако искате да използвате програмата за нови игри, тогава е възможно вашата версия да е малко остаряла, така че е несъвместима с нови проекти. В този случай трябва да изтеглите най-новата версия на ArtMoney от официалния сайт.

Просто трябва да посетите официалния уебсайт на програмата, след което отидете в секцията "Изтегляне" .

Изтегляне на страницата на ArtMoney

Сега можете да изтеглите последната версия на програмата.

актуализирайте ArtMoney

След инсталирането опитайте отново да завъртите процеса, ако причината е в неактуална версия, тогава всичко трябва да работи.

Това са трите основни начина, по които можете да разрешите проблемите с отварянето на процеса. В почти всички случаи една от трите представени варианта е решение за конкретен потребител.