WebMoney е една от най-популярните системи, които работят с електронни пари. Повечето хора на свободна практика и предприемачите го използват, за да изчисляват и получават средства. В същото време е доста лесно да създадете чантата в WebMoney. Освен това има само един начин да се регистрирате в WebMoney.

Как да се регистрирате в WebMoney

За да завършите регистрацията, трябва да имате следното:

 • работещ телефонен номер, който лично използвате;
 • имейл адрес, до който имате достъп.

Всичко това трябва да е ваше и настояще, защото в противен случай ще бъде невъзможно да се извършват каквито и да било операции.

Урокът: Как да прехвърляте пари от WebMoney към WebMoney

Регистрирайте се в уеб сайта на Webmoney

 1. Регистрацията в Webmani започва с прехода към официалния сайт на системата. След като отидете на тази страница, кликнете върху бутона " Регистрация " в горния десен ъгъл.

  Официален сайт на WebMoney

 2. официалната страница на WebMoney

 3. По-нататък посочвайте телефонния си номер в международен формат (т.е. започва с +7 за Русия, +380 за Украйна и т.н.). Кликнете върху бутона " Напред " в долната част на отворената страница.
 4. въвеждане на телефонен номер, когато се регистрирате в WebMoney

 5. Въведете личната си информация и кликнете върху бутона " Напред ". Сред изискваните данни:
  • дата на раждане;
  • имейл адрес;
  • Контролният въпрос и отговорът му.

  Това е необходимо, в случай че загубите достъп до профила си. Всички входове трябва да са реални, а не фиктивни. Въпросът е, че за изпълнението на всякакви операции ще бъде необходимо да се представи сканираното копие на паспорта. Ако някои данни не съвпадат, профилът може да бъде блокиран незабавно. Ако искате, можете да премахнете отметката от точките за получаване на новини и акции.

 6. Въвеждане на лични данни при регистрация в WebMoney

 7. Ако всички данни са въведени правилно, потвърдете с натискане на бутона " Продължи " отново.
 8. Потвърждаване на лични данни при регистрация в WebMoney

 9. На посочения по-горе мобилен телефон кодът ще бъде изпратен чрез SMS съобщение. Въведете този код в съответното поле и отново кликнете върху бутона " Напред ".
 10. потвърждение на телефонния номер, когато се регистрирате в WebMoney

 11. След това излезе с парола, въведете я в съответните полета - въведете паролата и я потвърдете. Също така въведете символите от снимката в полето непосредствено до него. Кликнете върху бутона " OK " в долната част на отворения прозорец.
 12. въвеждане на парола при регистрация в WebMoney

 13. Сега имате сметка в WebMoney, но няма нито една чанта. Системата незабавно ви подканва да я създадете. За да направите това, изберете валутата в съответното поле, прочетете условията на споразумението, поставете отметка в квадратчето " Приемам ..." и кликнете върху бутона " Нов " в долната част на отворения прозорец. Първоначално е налице само създаването на чанта тип "Z" (долари).
 14. създаване на чанта след регистрация в Webmoney

 15. Имате кесия, но все още не можете да направите нищо. Не можете да създавате и други видове портфейли. За да получите такива възможности, трябва да качите сканирано копие на паспорта си. За да направите това, кликнете върху WMID в горния десен ъгъл на екрана. Ще бъдете преведени на страницата с подпрофила. Вече ще има съобщение, че трябва да получите официално удостоверение. Кликнете върху надписа "За да коригирате приложението за сертификата ".
 16. профил в WebMoney

 17. На следващата страница въведете всички данни, които се изискват там. Не се страхувайте да въведете серия и номер на паспорта, TIN и друга лична информация - WebMoney има лицензи за получаване на такива данни. Те ще бъдат безопасни и никой няма да има достъп до тях. След това кликнете върху бутона " OK " в долната част на тази страница.
 18. парола за въвеждане на данни в Webmani

 19. Сега остава само да се изчака проверката на данните. Когато всичко свърши, ще бъде изпратено уведомление до пощата. След това ще трябва да се върнете към профила (кликнете върху WMID). Ще има съобщение, в което се посочва, че трябва да изтеглите сканирано копие на паспорта си. Кликнете върху него, изтеглете желания файл, изчакайте отново края на сканирането.

Сега регистрацията е завършена! Имате формален сертификат, който дава възможност да се създават портфейли и да се правят парични преводи.