Всеки ден реалността натиска по-силно, като поставя дори най-пламенните противници на пазаруването в интернет, за да се свърже с онлайн магазините. Огромен избор, достъпни цени, способността да намирате неща, които не отговарят на аналозите при обичайната продажба в страната на купувача. AliExpress в това отношение почти няма конкуренция, като е най-голямата платформа за търговия в международен мащаб. Разбира се, да се регистрирате тук рано или късно за огромен брой хора.

Възползвайте се от регистрацията в AliExpress

Всеки потребител може да ползва услугата, без да се регистрира. В този случай функционалността ще бъде по същество ограничена. Например, потребителят няма да може да закупи продукта, да го добави в кошницата, да се свърже с продавача, за да обсъди въпросите, които представляват интерес. За това как да използвате специални оферти, отстъпки и талони и дори повече от една дума не може да отиде.

Регистрацията в услугата е напълно безплатна.

Метод 1: Официална регистрация

Обикновена регистрация, която не се различава от аналозите на други сайтове.

Регистрирайте се на AliExpress

 1. За начало отидете на съответния елемент. Ще трябва да кликнете върху един от двата бутона, които са преведени на страницата за регистрация. Човек може да се види в горния десен ъгъл на сайта, а вторият се намира в същия прозорец, когато задържите менюто. Можете да изберете опция, няма разлика.
 2. Начало на регистрацията на AliExpress

 3. Потребителят ще отвори стандартна регистрационна форма. Необходими са всички налични секции.

  Формуляр за регистрация на AliExpress

  • За да започнете, ще трябва да въведете имейл адрес. Това е много важен момент. Първо, този адрес ще бъде използван впоследствие като вход за вписването, и второ, ще бъде предоставен на продавачите по желание на потребителите за обратна връзка. Затова е важно достъпът до тази публикация да е винаги след това.
  • След това трябва да посочите името и фамилията на потребителя. Те ще бъдат използвани от продавачите, за да се свържат с купувача.
  • Трябва също така да излезете с парола и да я повторите правилно. Като се има предвид, че услугата работи с пари, потребителят се интересува от най-сложната парола за надеждна защита на данните.
  • Последното нещо, от което се нуждаете, е да преминете проверката CAPTCHA. Ще трябва да въведете знаците от картинката в задължителното поле.
  • Сега просто трябва да отметнете, че потребителят е запознат с правилата на безплатната сметка на AliExpress и кликнете върху бутона "Създаване на вашия профил" .

Вашият акаунт е готов за използване. Сега ще бъдете задължени да въведете електронната поща, използвана за регистрация, и посочената парола.

Метод 2: Използване на социални мрежи

Можете също да опростите процеса на попълване на формуляра и влизане в профила си, като го свържете с профила на социалната мрежа.

 1. За да направите това, трябва отново да извикате изскачащото меню и след това да изберете една от трите опции за социални мрежи и услуги - профил Google , VKontakte или Facebook , Те са представени от съответните икони.
 2. Използване на социални мрежи за регистрация на AliExpress

 3. След това ще се отвори съответният прозорец, в който системата за сигурност на избраната услуга ще изиска разрешение за предоставяне на данни за AliExpress.
 4. FB прозорец за регистрация на AliExpress

 5. След потвърждение се отваря опростен регистрационен прозорец, където ще попълните липсващите прозорци. Обикновено ще трябва да въведете имейла и паролата си. Името и услугата ще получат името на избрания профил.
 6. Регистрирайте се чрез социалните мрежи на Aliexpress

 7. Ще потвърди регистрацията само. След това ще бъде по-лесно да влезете в профила си в "Али" - ще трябва само да изберете иконата на социалната услуга, чрез която се е регистрирала в същото падащо меню на главната страница. Входът ще се изпълнява автоматично.

Също така, потребителят може да се свърже с един вход за контакт от различни източници. За да направите това, трябва само да кликнете върху иконата на необходимия ресурс, но преди да попълните опростената форма, кликнете върху раздела "Свързване на съществуващия си профил" в горната част.

Прихващане за отчитане на aliexpress

Разбира се, преди това трябва да имате сметка с AliExpress. По този начин можете да свържете поне всичките три услуги и да влезете в системата, като кликнете върху някоя от тях.

Думата за сигурността

Трябва да се каже, че свързването на сметката със социалните мрежи, въпреки че опростява влизането, но също така отслабва защитата. След хакерство някой от управляващите профили от нарушители ще им позволи да получат достъп до AliExpress потребител. Там те могат например да намерят личните данни за банковите карти, да променят адресите за доставка на стоките и т.н. Да се ​​направи такава стъпка е дали доверието в сигурността на мениджърския профил е 100%.