Наличието на електронна поща значително разширява възможностите за работа и комуникация. Сред всички други пощенски услуги, Yandex.Mail е от голяма популярност. За разлика от останалите, това е доста удобно и създадено от руска компания, поради което няма проблеми с разбирането на езика, както се случва в много чуждестранни служби. Освен това можете да си създадете сметка безплатно.

Регистрация в Yandex.Mail

За да имате собствена пощенска кутия за изпращане и получаване на съобщения от услугата Yandex, достатъчно е да направите следното:

 1. Отворете Официален сайт
 2. Изберете бутона "Регистриране"
 3. Регистрация на профила

 4. В отворения прозорец трябва да въведете необходимата информация, за да се регистрирате. Първите данни ще бъдат "Име" и "Фамилно име" на новия потребител. Препоръчително е да се посочи тази информация, за да се улесни по-нататъшната работа.
 5. Въвеждане на името и фамилията

 6. След това трябва да изберете данните за вход, които ще са необходими за упълномощаване и възможността да изпращате поща на тази поща. Ако не можете да излезете с подходящо име за себе си, ще ви бъде предложен списък от 10 опции, които понастоящем са на разположение.
 7. Избор на вход

 8. За да въведете вашата поща, ви е необходима парола. Желателно е дължината му да е не по-малка от 8 символа и да включва числа и букви от различни регистри, специални знаци също са позволени. Колкото по-трудно е паролата, толкова по-трудно ще бъде да получите достъп до профила си на непознати. След като създадете паролата си, я напишете отново в полето по-долу, точно както за първи път. Това ще намали риска от грешки.
 9. Въведете парола

 10. Накрая ще трябва да посочите телефонния номер, на който ще бъде изпратена паролата, или да изберете "Нямам телефон" . В първия вариант след въвеждане на телефона натиснете "Получаване на код" и въведете кода от съобщението.
 11. Въвеждане на телефонен номер и получаване на код

 12. Ако няма възможност за въвеждане на телефонния номер, е разрешено опцията с въвеждането на "Контролен въпрос" , който можете да напишете сами. След това запишете текста Capchic в полето по-долу.
 13. Изберете контролен въпрос

 14. Прочетете споразумението за потребителя, след което поставете отметка в квадратчето и кликнете върху него
  "Регистрация" .
 15. Съгласие с потребителското споразумение

В резултат на това ще имате своя собствена кутия на Yandex. Mail. Първият път, когато влезете, вече ще има две съобщения с информация, която ще ви помогне да научите основните функции и функции, които ви дава акаунта.

Общ вид на пощата и първите съобщения

Много е лесно да създадете своя собствена пощенска кутия. Не забравяйте обаче данните, използвани при регистрацията, така че да не се налага да прибягвате до възстановяване на профила си.