Рано или късно, за повечето активни потребители на интернет, моментът на регистрация в популярната услуга за микроблогинг - Twitter - идва. Причината за вземането на това решение може да послужи като желание да разработите своя собствена страница и да прочетете лентата с други интересни личности и ресурси.

Мотивът за създаване на профил в Twitter обаче няма значение, защото това е личен въпрос за всеки. Ще се опитаме да ви запознаем възможно най-много с процеса на регистрация в популярната услуга за микроблогове.

Създайте си профил в Twitter

Както всяка друга добре обмислена социална мрежа, Twitter предлага на потребителите най-простата последователност от стъпки за създаване на акаунт в услугата.

За да започнете регистрацията, ние дори не трябва да отидете на специална страница за създаване на сметка.

 1. Първите стъпки вече могат да се направят главната , Тук във формата "За първи път в Twitter? Присъединете се към нас » уточняваме нашите данни, като например името на профила и имейл адреса. След това излезе парола и кликнете върху бутона "Регистрирай" .
  Регистрационна страница в Tweeter
  Обърнете внимание, че всяко поле е задължително за попълване и може да бъде променено от потребителя в бъдеще.

  Най-отговорният подход е да изберете парола, защото тази конкретна комбинация от знаци е основната защита на профила ви.

 2. След това ще бъдем пренасочени директно към страницата за регистрация. Всички полета тук вече съдържат данните, които посочихме. Остава само да "почисти" няколко детайли.

  Първата точка е елементът "Разширени настройки" в долната част на страницата. В него можете да посочите дали можете да ни намерите по имейл или по мобилен телефонен номер.
  Допълнителни настройки при регистрация в Twitter

  Освен това разбираме дали е необходимо за нас автоматично адаптиране на препоръките с оглед на наскоро посетени уеб страници.

  Факт е, че Twitter е в състояние да събира информация за страниците, които посетителят посети. Може би това е благодарение на вградените бутони "Споделяне в Twitter" , публикувани на различни ресурси. Разбира се, за работата на такава функция потребителят трябва предварително да бъде упълномощен в услугата за микроблогове.

  Ако нямаме нужда от тази опция, просто премахваме марката от съответното квадратче (1) .
  Създайте страница в Twitter

  И сега, ако въведените от нас данни са правилни и определената парола е доста сложна, кликнете върху бутона "Регистрирай" .

 3. Готово! Профилът е създаден и сега сме поканени да започне конфигурирането си. На първо място, услугата изисква номерът на мобилния телефон да осигури по-високо ниво на сигурност на профила.
  Формуляр за вписване на мобилен номер на Twitter
  Избираме страната, въведете номера си и кликнете върху бутона "Напред" , след което преминаваме през най-простата процедура за потвърждаване на самоличността.

  Е, ако по някаква причина не искате да посочите номера си, можете да пропуснете съответната стъпка, като кликнете върху връзката "Пропускане" по-долу.

 4. Тогава просто трябва да изберете потребителско име. Можете да зададете свой собствен или да използвате препоръките на услугата.
  Формата на избиране на потребителско име в Twitter
  В допълнение, този елемент също може да бъде пропуснат. В този случай една от препоръчаните опции ще бъде автоматично избрана. Въпреки това винаги можете да промените псевдонима си в настройките на профила си.
 5. По принцип процесът на регистрация вече е завършен. Остава само да се извършват някои прости манипулации, за да се създаде минимална база от абонаменти.
  Последната страница за регистрация за Twitter
 6. Първо, можете да изберете интересни теми за вас, въз основа на които ще се оформят лента за Twitter и абонаменти.
  Интересни теми в Twitter
 7. След това, за да търсите приятели в Twitter, се препоръчва да импортирате контакти от други услуги.
  Формуляр за връзка за Twitter
 8. После, въз основа на предпочитанията и местоположението ви, Twitter ще избере списък с потребители, които може да ви интересуват.
  Списък на предпочитаните потребители в Twitter
  В този случай изборът на първоначалната абонаментна база все още е ваш - просто премахнете отметката от сметката, от която не се нуждаете, или целия списък наведнъж.
 9. Услугата ни предлага също така да включим уведомления за интересни публикации в браузъра. Активирайте тази опция или не - зависи от вас.
  Изскачащ прозорец с предложение за активиране на известия от Twitter в браузъра
 10. И последният етап е потвърждение на посочения от вас имейл адрес. Просто отидете в пощенската кутия, използвана при регистрацията, намерете съответното писмо от Twitter и кликнете върху бутона "Потвърдете сега".
  Писмо от Twitter за потвърждаване на имейл адреса ви

Това е всичко! Регистрацията и първоначалната настройка на акаунта в Twitter са приключили. Сега със спокойно сърце можете да започнете да попълвате профила си по-подробно.