Не предлагайте по-добър отдих за деца и възрастни, отколкото различни онлайн игри. Те помагат да се отпуснете, да почивате от работа и да учите, да отвличате вниманието от суровата реалност. Разработчиците на социалната мрежа Odnoklassniki също не пренесоха този сегмент със своето внимание и ни предложиха много игри от различни жанрове. Но какво, ако не си геймър? Или ако играчката е уморена, но постоянно си напомня за сигнали?

Пълна версия на сайта

Всяка завършена или скучна игра може да бъде премахната от вашата страница Odnoklassniki. Възможно е също така в настройките за публичност на вашия профил да деактивирате предлагането на игри от приятели и други потребители на ресурса. Нека разгледаме подробно как може да се направи това.

Вариант 1: Изтриване на игри

Първо, опитайте да премахнете нежеланата играчка на страницата си в пълната версия на сайта. В този случай не трябва да възникват нерешими проблеми.

 1. Отворете сайта odnoklassniki.ru, отидете в потребителския си профил, в лявата колона под аватара, кликнете върху "Игри" .
 2. Отидете в игрите на сайта Odnoklassniki

 3. На страницата за игри намираме секцията "Моите игри и приложения" и в нея има играчка, която изтриваме.
 4. Моите игри и приложения сайт Odnoklassniki

 5. Задръжте курсора на мишката върху иконата на избраното приложение и на снимката, която се показва, кликнете върху елемента "Изтриване" .
 6. Изтрийте играта на сайта Odnoklassniki

 7. В отворения прозорец потвърждаваме действията си с бутона "Изтриване" .
 8. Потвърждаване на премахването на играта на сайта Odnoklassniki

 9. Възможно е колоната "Изтриване" да не се показва в логото на играта. След това с левия бутон на мишката стартираме играта и във вътрешното меню на приложението намираме необходимия бутон.
 10. Премахване на играта на сайта Odnoklassniki

 11. Всичко! Играта бе успешно изтрита.

Вариант 2: Деактивиране на покани за игри

За тези, които не могат да толерират играта или не искат да бъдат разсеяни от всякакъв вид сигнали, в настройките на потребителския профил можете да деактивирате получаването на покани от приятели и други потребители.

 1. Отиваме в сайта, въвеждаме потребителското име и паролата и отиваме до линията "Моите настройки" под нашата основна снимка.
 2. Влезте в Моите настройки на уебсайта на Odnoklassniki

 3. На страницата с настройки на профила отидете в секцията "Публичност" .
 4. Настройки за публичност на сайта Odnoklassniki

 5. В параметъра "Покани ме в играта" поставете знак в позиция "Никой . "

Поканете се в играта на сайта Odnoklassniki

Мобилно приложение

Потребителите на мобилната версия на услугата могат също така да управляват инсталираните игри и сигнали. Ако желаете, всеки може просто да изключи досадните известия, идващи към смартфона, или да премахне напълно играта от профила.

Вариант 1: Изтриване на игри

В приложения за Android и iOS можете бързо да ги премахнете и след инсталираните игри. Направете го още по-лесно, отколкото в пълната версия на сайта на социалната мрежа.

 1. Пуснете приложението, влезте, кликнете върху бутона с три хоризонтални ленти в горния ляв ъгъл на екрана.
 2. От лентата в приложението Съученици

 3. В следващия прозорец намираме иконата "Игри" , на която кликваме.
 4. Отидете в Игри в приложението Odnoklassniki

 5. На страницата за игри преместваме раздела "Моите" , изберете играчката, която премахваме, кликнете върху нейното лого и го задръжте, докато се появи менюто в долната част на екрана.
 6. Моите игри в приложението Съученици

 7. Остава само да изберете реда "Изтриване" в менюто, което се отваря и се разделя с ненужната игра.

Изтрийте играта в приложението Odnoklassniki

Вариант 2: Деактивиране на покани за игри

В мобилните приложения, както и на сайта, можете да въведете настройките на потребителския профил и да забраните получаването на покани за участие в игри от други потребители.

 1. Отворете приложението, въведете акаунта, натиснете сервизния бутон с три ленти, на следващата страница се преместим в менюто и изберете елемента "Настройки" .
 2. Превключете към настройките на Odnoklassniki

 3. След това, под аватара си, отидете на "Настройки на профила" .
 4. Превключете към настройките на потребителския профил в приложението Odnoklassniki

 5. Сега се интересуваме от реда "Рекламни настройки" .
 6. Настройки за публичност в приложението Odnoklassniki

 7. В секцията "Позволим" намираме параметъра "Покани ме на игрите" и задайте стойността на "Никой". Сега няма да получавате покани за игрите.

Поканете за игри в приложението Съученици
Както виждате, премахването на игри в Odnoklassniki е бързо. И ако нещо не работи, адресирайте проблема си в коментарите по-долу в тази статия.

Вижте също: Изключете сигналите в Odnoklassniki