Социалната мрежа Odnoklassniki предлага на потребителите си голямо разнообразие от платени услуги. Един от най-популярните и търсени от тях е онлайн функцията "невидима", която ви позволява да останете невидими за ресурса и тихо да посещавате личните страници на други участници, без да ги показвате в списъка с гости. Но възможно ли е да изключите "невидимия", ако нуждата от такава услуга е изчезнала временно или напълно?

Изключване на "невидимото" в Odnoklassniki

Значи решихте отново да станете видими? Трябва да отдадем почит на разработчиците на Odnoklassniki. Управлението на платените услуги на ресурс е разбираемо дори за начинаещ потребител. Нека видим заедно как да деактивирате функцията "стелт" на сайта и в мобилните приложения на Odnoklassniki.

Метод 1: Временно изключете невидимия на сайта

Първо, нека се опитаме да изключим платената услуга, която стана ненужна в пълната версия на сайта за социални контакти. От дълго време, за да стигнете до необходимите настройки, не е задължително.

 1. Отваряме сайта odnoklassniki.ru в браузъра, влезте в системата, под нашата основна снимка в лявата колона виждаме реда "Невидим" , до него придвижваме плъзгача наляво.
 2. Невидим на сайта Odnoklassniki

 3. Статутът на "невидим" е временно деактивиран, но плащането за него все още се извършва. Обърнете внимание на този важен детайл. Ако е необходимо, можете отново да активирате функцията, като преместите плъзгача надясно по всяко време.

Метод 2: Забранете напълно "стелт" на сайта

Сега ще се опитаме да се откажем напълно от "невидимостта". Но това трябва да се направи само ако в близко бъдеще не планирате точно да използвате тази услуга.

 1. Отиваме в сайта, въвеждаме потребителското име и паролата, в лявото меню намираме елемента "Плащания и абонаменти" , на който кликваме с мишката.
 2. Плащания и абонаменти на уебсайта на Odnoklassniki

 3. На следващата страница в блок "Абонаменти за платени функции" ние наблюдаваме раздел "Невидим" . Те кликват върху реда "Отписване".
 4. Отписване от уеб сайта на Odnoklassniki

 5. В отворения прозорец най-накрая потвърждаваме решението си да станем "видими" отново и кликнете върху бутона "Да" .
 6. Откажете се на сайта на Odnoklassniki

 7. На следващия раздел посочваме причината за отказа си да се абонирате за "невидим", като отметнете съответната клетка и мислите добре, решаваме да потвърдим .
 8. Потвърждение на отказ да се абонирате за стелт в OK

 9. Готово! Абонаментът за платената функция "Стелт" е деактивиран. Сега за тази услуга няма да ви бъдат начислени никакви пари.

Метод 3: Временно изключете "невидимия" в мобилното приложение

В мобилните приложения за Android и iOS е възможно да включите и изключите платени услуги, включително "невидимост". Направете го доста лесно.

 1. Стартираме приложението, преминаваме през разрешение, натискаме сервизен бутон с три хоризонтални ленти в горния ляв ъгъл на екрана.
 2. Сервизен бутон в приложението Odnoklassniki

 3. В следващия прозорец превъртете до менюто до "Настройки" , върху което кликваме.
 4. Влезте в настройките в приложението Odnoklassniki

 5. В горната част на екрана, до аватара си, изберете Настройки на профила .
 6. Влезте в настройките на потребителския профил в приложението Odnoklassniki

 7. В настройките на профила имаме нужда от секцията "Моите платени функции" , където отиваме.
 8. Платените ми функции в приложението Odnoklassniki

 9. В секцията "Невидим" преместете плъзгача наляво. Функцията е спряна. Но не забравяйте, че точно както на сайта, с което временно сте изключили "невидимостта", платеният абонамент продължава да работи. Ако е необходимо, можете да върнете плъзгача надясно и да възстановите "невидимостта" му.

Спрете невидими в Apps Odnoklassniki

Метод 4: Деактивирайте стелт в мобилното приложение

В Odnoklassniki приложения за мобилни устройства, както и в пълната версия на сайта за социални контакти, можете напълно да се откажете от платената функция "Стелт".

 1. Отворете приложението, въведете в профила си по аналогия с Метод 3, натиснете бутона с три ленти. В менюто намираме реда "Платени функции" .
 2. Преминаване към платени функции в приложението Odnoklassniki

 3. В "Невидим" блок кликнете върху бутона "Отписване" и завършете абонамента за тази платена функция в Odnoklassniki. Повече пари за него няма да бъдат отписани.

Отпишете се от невидимия в приложението Odnoklassniki
Какво сме установили в края на краищата? Изключването на "невидимостта" в Odnoklassniki е толкова лесно, колкото и включването му. Изберете услугите, от които се нуждаете в Odnoklassniki, и ги управлявайте по свое усмотрение. Имате приятен чат в социалните мрежи!

Вижте също: В "Odnoklassniki" се включва "Невидим"