Много потребители на RaidCall се дразнят от голям брой реклами в програмата. Особено, когато изскачащи прозорци излетят в най-неподходящия момент - по време на мача. Но вие можете да се биете и ще ви кажа как.

Нека да разгледаме как да деактивирате рекламата в RaidCall.

Как да деактивирам автомата?

За да премахнете рекламите, трябва също така да деактивирате програмата за авторски права. По-долу е указание как да го направите.

1. Натиснете клавиша Win + R и въведете msconfig. Кликнете върху OK.

Стартиране на MSConfig

2. В отворения прозорец отидете в раздела "Стартиране"

RaidCall Изключване на автомата

Как мога да премахна старта като администратор?

Оказва се, че RaidCall винаги работи като администратор, независимо дали го искаш или не. Това не е добре, трябва да го коригирате. Защо? - питаш. И тогава, за да премахнете рекламата, трябва да изтриете всички файлове, които са отговорни за тази реклама. Да приемем, че сте изтрили всичко. Сега, ако стартирате програмата като администратор, позволете й да прави промени в системата. И това означава, че RaidCall, без да поиска разрешение, ще изтегли и инсталира отново това, което сте изтрили. Това е толкова лошо ReidKall.

1. Можете да премахнете стартирането от името на администратора чрез помощната програма PsExes, която няма да навреди на компютъра ви, тъй като е официален продукт на Microsoft. Тази програма е включена в пакета PsTools, който трябва да бъде изтеглен.

Изтеглете PsTools безплатно от официалния сайт

2. Разархивирайте изтегления архив някъде, където ще бъде удобно за вас. По принцип можете да премахнете всички ненужни и да оставите само PsExes. Преименувайте помощната програма в основната папка на RaidCall.

3. Сега в Notepad, създайте документ и напишете този ред:

"C:Program Files (x86)RaidCall.RUPsExec.exe" -d -l "C:Program Files (x86)RaidCall.RUraidcall.exe"

където в първите цитати трябва да посочите пътя към помощната програма, а във втория - към RaidCall.exe. Запишете документа в .bat формат.

RaidCall Създаване на файл .bat

4. Сега отидете в RaidCall, като използвате създадения от BAT файла. Но трябва да го изпълните - парадокс - от името на администратора! Но този път ние не пускаме RaidCall, който ще бъде домакин в нашата система, но PSExes.

RaidCall Изпълнява се като администратор

Как да изтрия рекламите?

1. Е, сега, след всички подготвителни етапи, можете да изтриете реклами. Отворете папката, в която сте инсталирали програмата. Тук трябва да намерите и изтриете всички файлове, отговарящи за рекламата. Можете да ги видите в екранната снимка по-долу.

RaidCall Изтриване на рекламни послания

На пръв поглед може да изглежда, че премахването на рекламите в RidCall е доста трудно. Но всъщност това не е така. Не се страхувайте от много текст. Но ако правиш всичко правилно, вече няма да се притесняваш от изскачащи прозорци по време на играта.