Често потребителите на различни браузъри се сблъскват със същия проблем - мания за инсталиране на Yandex.Browser. Компанията Yandex винаги е била известна с досадните си оферти с инсталирането на някои маркови продукти и сега, когато превключвате на различни сайтове, може да се покаже линия с предложение да отидете в уеб браузъра им. Просто изключете офертата, за да инсталирате браузъра Yandex, не работи, но с малко усилия може да се отървете от този тип реклама.

Начинът да деактивирате рекламата на Yandex.Browser

Най-често с предложение за инсталиране на Yandex.Browser, тези потребители, които все още не са инсталирали рекламен блокер, са изправени пред. Препоръчваме да инсталирате надеждни рекламни блокери, които изпълняват най-ефективно своята задача: AdBlock, Adblock Plus, uBlock, Adguard.

Но понякога дори след инсталирането на блокиращия рекламата, предлаганията за инсталирането на Yandex.Browser продължават да се показват.

Инсталирайте Yandex.Browser

Това може да се дължи на настройките за разширението - позволихте да пропуснете "бялата" и ненатрапчива реклама. Също така да допринесе за по-нататъшното предлагане на Yandex.Browser инсталацията може да филтри, които са във всеки от рекламните блокери. Понякога потребителите инсталират собствени филтри или извършват други манипулации с тях, след което блокиращите реклами не блокират конкретни реклами.

Това са филтри, които са инсталирани в блокера на рекламите Ви в браузъра и ви помагат да се справите с текущия проблем. Така че, трябва да добавите адресите, които са отговорни за показването на реклама от Yandex.Browser във филтъра, който блокира реклами. Ще разгледаме примера на разширението AdBlock и браузъра Google Chrome, а действията за потребителите на другите разширения ще бъдат подобни.

Инсталиране на AdBlock

Следвайте връзката и инсталирайте AdBlock от официалните разширения на Google Market: https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom ,

Кликнете върху " Инсталиране ", а в прозореца за потвърждение кликнете върху " Инсталиране на разширение ":

Инсталиране на AdBlock

След като инсталацията приключи, отворете настройките на AdBlock, като кликнете с десния бутон върху иконата на разширението и изберете " Опции ":

Настройките на AdBlock-1

Отворете секцията " Настройки " и в секцията " Редактиране на филтрите ръчно " кликнете върху бутона " Редактиране ":

Добавяне на филтър към AdBlock

В прозореца на редактора напишете следните адреси:

https://an.yandex.ru/count
https://yastatic.net/daas/stripe.html

След това кликнете върху бутона " Запазване ".

Сега обсебеността от предложението за инсталиране на Yandex.Browser няма да се появи.