Ако случайно сте изтрили необходимата кореспонденция, то може да бъде възстановена, но има някои трудности с това. За разлика от другите социални мрежи, Odnoklassniki няма функцията "Restore" , която се предлага при изтриване на съобщение.

Процесът на изтриване на писмо в съучениците

Струва си да си спомним, че когато кликнете върху бутона "Изтриване" пред буквата , изтривате го само за себе си. На събеседника и на сървърите на социалната мрежа отдалечената кореспонденция и / или съобщение ще останат във всеки случай през следващите месеци, така че няма да е трудно да ги върнете.

Метод 1: Адрес на събеседника

В този случай просто трябва да напишете на събеседника ви искане да изпратите това съобщение или част от кореспонденцията, която е била случайно изтрита. Единственият недостатък на този метод е, че събеседникът не може да отговори или да откаже да изпрати нещо, като по същото време се отнася по някаква причина.

Метод 2: Свържете се с техническата поддръжка

Този метод гарантира 100% резултат, но трябва само да изчакате (може би няколко дни), тъй като техническата поддръжка има много притеснения. За да възстановите данните за кореспонденцията, ще трябва да изпратите писмо до тази подкрепа.

Инструкцията за комуникация с поддръжка изглежда така:

 1. Кликнете върху миниизображението на вашия аватар в горния десен ъгъл на сайта. В падащото меню изберете "Помощ" .
 2. Помощ в съучениците

 3. В полето за търсене въведете следното "Как да се свържете с поддръжката" .
 4. Прочетете инструкциите, приложени от съучениците, и следвайте препоръчаната връзка.
 5. Кликнете върху връзката за поддръжка

 6. Във формулата, противоположна на "Цел на лечението", изберете "Моят профил" . Не можете да попълните полето "Тема на лечението" . След това оставете имейл адреса си за връзка и в полето, където трябва да въведете обжалването, помолете персонала по поддръжката да възстанови кореспонденцията с друг потребител (не забравяйте да посочите връзката към потребителя).
 7. Свързване с техническите съученици

В правилата на сайта е написано, че кореспонденцията, заличена по инициатива на потребителя, не може да бъде възстановена. Въпреки това, услугата за поддръжка, ако е запитана за нея, може да ви помогне да върнете съобщенията, но това е условие, че те са били премахнати наскоро.

Метод 3: Архивиране на поща

Този метод ще бъде от значение само ако сте свързали пощенската си кутия с профила си, преди кореспонденцията да бъде изтрита. Ако пощата не е свързана, тогава буквите ще бъдат загубени завинаги.

Можете да обвържете пощата с профила си в Съученици, като следвате инструкциите:

 1. Отворете "Настройки" на потребителския си профил. За да отидете там, използвайте бутона "Още" на страницата си и изберете "Настройки" от падащото меню. Или просто кликнете върху съответния елемент под аватара.
 2. В блока отляво изберете Известия .
 3. Категории на настройките в Съучениците

 4. Ако все още нямате прикачен файл, кликнете върху съответната връзка, за да я свържете.
 5. В прозореца, който се отваря, напишете паролата от страницата си в Съучениците и валиден имейл адрес. Това е абсолютно безопасно, така че не е нужно да се притеснявате за сигурността на вашите лични данни. Вместо това, услугата може да ви помоли да въведете телефона си, който ще бъде с код за потвърждение.
 6. Въведете пощенската кутия, която сте посочили в предишната стъпка. Трябваше да има писмо от съучениците с връзка за активиране. Отворете го и отидете на посочения адрес.
 7. След като потвърдите имейл адреса, презаредете страницата за настройки. Това е необходимо, за да можете да видите разширените настройки за известяване в пощата. Ако някоя поща вече е била прикачена към нея, тогава можете да пропуснете тези 5 точки.
 8. В полето "Кажи ми" поставете отметка в квадратчето до "За нови съобщения" . Маркировката е под "Електронна поща" .
 9. Кликнете върху "Запазване" .
 10. Избиране на елементи за известия по пощата в Odnoklassniki

След това всички получени съобщения ще бъдат дублирани в пощата ви. Ако те са случайно изтрити на самия сайт, тогава можете да прочетете техните дубликати в буквите, които идват от съучениците.

Метод 4: Възстановяване на телефонни разговори

Ако използвате мобилно приложение, можете също така да върнете изтрито съобщение, ако се свържете с вашия събеседник с молба да го изпратите или да пишете на сайта за техническа поддръжка.

За да преминете към поддръжката от мобилното приложение, използвайте тази стъпка по стъпка:

 1. Плъзнете скритата завеса от лявата страна на екрана. За да направите това, използвайте пръст с пръст, за да се придвижите от лявата страна на екрана надясно. В елементите от менюто, които се намират в завесата, намерете "Пишете на програмистите".
 2. Преход към кореспонденция с техническа помощ в мобилни съученици

 3. В "Цел на лечението" поставете "Моят профил" , а в "Предмет на лечението" можете да посочите "Технически проблеми" , защото няма точки относно "Съобщения" там.
 4. Оставете вашия имейл адрес за обратна връзка.
 5. Напишете съобщение до техническата поддръжка с молба да възстановите кореспонденцията или част от нея. В писмото не забравяйте да включите връзка към профила на човека, с когото искате да върнете диалога.
 6. Кликнете върху "Изпрати" . Сега трябва да изчакате отговор от страна на поддръжката и да действате според инструкциите им.
 7. Диалог с поддръжката на мобилни съученици

Въпреки факта, че официално изтритите съобщения не могат да бъдат възстановени, можете да използвате някои пропуски, за да направите това. Все пак си струва да запомните, че ако сте изтрили съобщението за дълго време и сте решили да го възстановите, няма да успеете.