Много хора използват електронна поща, за да общуват с колеги и приятели. Съответно, в пощенската кутия може да има много важни данни. Но често има ситуация, при която потребителят по погрешка може да изтрие желаното писмо. В този случай не се страхувайте, защото често можете да възстановите изтритата информация. Нека да разгледаме как да възстановите буквите, които са били преместени в кошчето.

Моля, обърнете внимание!
Ако сте изчистили кошницата, където са съхранени важни данни, не можете да ги върнете по никакъв начин. Mail.ru не съхранява и не съхранява резервни копия на съобщения.

Как да върнете изтритата информация в Mail.ru

  1. Ако случайно сте изтрили съобщението, ще можете да го намерите в специална папка още няколко месеца. Така че първо отидете на страницата "Кошче" .

    Mail.ru Отидете в пазарската кошница

  2. Тук ще видите всички имейли, които сте изтрили през последния месец (по подразбиране). Маркирайте съобщението, което искате да възстановите, като отметнете и кликнете върху бутона "Преместване" . Ще се покаже меню, където изберете папката, в която искате да преместите избрания обект.

    Mail.ru Преместване на съобщения в друга папка

По този начин можете да върнете съобщението, което е било изтрито. Също така за удобство можете да създадете отделна папка, в която можете да съхранявате цялата важна информация, така че да не повтаряте грешките си в бъдеще.