Какво да направя, ако забравих паролата от моята електронна поща Mail.ru, е ясно. Но какво ще стане, ако се загуби пощенският профил? Такива случаи са често и много не знаят какво да правят. В края на краищата, специален бутон, като паролата, не е тук. Нека да разгледаме как можете да върнете достъпа до забравена поща.

Прочетете още: Възстановяване на парола от пощата Mail.ru

Как да разберете колко сте влезли в Mail.ru, ако сте го забравили

За съжаление Mile.ru не предвижда възможността за възстановяване на забравените данни за вход. И дори фактът, че при регистрацията сте обвързали сметката с телефонен номер, няма да ви помогне да върнете достъпа до пощата. Ето защо, ако се сблъскате с тази ситуация, опитайте следното.

Метод 1: Свържете се с вашите приятели

Регистрирайте нова пощенска кутия, без значение какво. След това запомнете кого пишете наскоро. Напишете тези хора и ги помолете да ви изпратят адреса, от който сте изпратили писмата.

писмо

Метод 2: Проверете сайтовете, за които сте се регистрирали

Също така можете да се опитате да запомните кои услуги сте регистрирали с този адрес и да погледнете в профила си. Най-вероятно въпросникът ще посочи коя поща сте използвали при регистрацията.

Изпратете имейл във въпросника на сайта

Метод 3: Запазена парола в браузъра

И последната опция - проверете, може би сте запазили паролата от имейла в браузъра. В този сценарий можете да видите както данните за вход, така и паролата. Нека да разгледаме как да направите това чрез пример Google Chrome :

  1. Отворете настройките на браузъра си, като използвате падащото меню в горния десен ъгъл.

    Настройките на Google Chrome

  2. След това превъртете надолу до секцията "Пароли и формуляри" . От другата страна на квадратчето за отметка "Оферта за попълване на запазените пароли за сайтове" кликнете върху "Настройки" .

    Google Chrome Настройване на паролата за запис

  3. Ще се покаже прозорец, който показва всички данни, които трябва да влезете в профила си, които сте записали някога. Може би в този списък можете да намерите вашия имейл адрес.

    Запазени пароли за Google Chrome

Това е всичко. Надяваме се, че ще можете да върнете достъпа до електронната си поща от Mail.ru. И ако не, не се обезсърчавайте. Регистрирайте се отново и се свържете с новата поща с приятели.