Какво трябва да направя, ако забравя паролата за профила си в Google? Системата е проектирана по такъв начин, че е много вероятно да можете да възстановите паролата си, без да се налага да създавате нов профил. В тази статия ще обсъдим как да влезете в профила си, ако загубите паролата си.

Прочетете на нашия уебсайт: Как да влезете в профила си в Google

Кликнахте върху бутона "Влизане" на главната страница на Google, но системата не ви позволява да влезете в профила, като отхвърлите паролата? Не е необходимо да се тревожите преждевременно. Кликнете върху връзката "Нуждаете се от помощ".

Как да възстановите парола в профила си в Google 1

На първо място, Google ще ви попита за паролите, които си спомняте. Може да се нуждаете от това, ако някога сте променили паролата си. Ако си спомните старата парола, въведете я и кликнете върху "Напред". В следващия прозорец ще можете да въведете нова парола и да я потвърдите. Ако не помните старата парола, кликнете върху "Друг въпрос".

Как да възстановите парола в профила си в Google 2

Системата може да извика или да изпрати SMS с код за потвърждение на вашия телефонен номер, посочен по време на регистрацията. За да направите това, натиснете "Изпращане на SMS" или "Повикване". Въведете кода за потвърждение, след което създайте нова парола. Ако тази опция не ви е удобна, кликнете върху "Друг въпрос".

Прочетете още: Създайте профил в Google

Как да възстановите парола в профила си в Google 3

Изпратете имейл с код за потвърждение на резервния имейл адрес, посочен по време на регистрацията. Ако няма резервен адрес, изберете друг въпрос.

Как да си възвърнете паролата в профила си в Google 4

Възстановяването на паролата може да се извърши, като въведете месеца и годината на създаване на профила си. Ако го помните - въведете го в прозореца, който се показва, след което въведете адреса на резервния имейл. Ще бъде изпратен код за потвърждение, след което можете да създадете нова парола.

Как да си възстановите паролата в профила си в Google 5

Това бяха всички налични начини за възстановяване на паролата. Надяваме се, че те ще ви помогнат.