Често потребителите на пълната версия на социалната мрежа VKontakte трябва да изтеглят определени изображения на компютъра си. В този случай начинаещите с това може да имат известни трудности, които могат да бъдат избегнати поради подробно изследване на инструкциите, които предлагаме в рамките на тази статия.

Запазете снимки от Контакти на компютър

Първото и най-важно наблюдение относно запазването на изображения на компютър е, че методите, разгледани в статията, са възможни за изтегляне на изображения не само от VC, но и от други сайтове. Освен това списъкът на тези сайтове е почти неограничен и единствената възможна пречка може да бъде специалните скриптове, блокиращи основните възможности на десния бутон на мишката в интернет браузъра. В зависимост от използвания уеб браузър имената на ключовите елементи в менюто ще се променят, макар и не значително.

Можете също така да запазвате снимки с помощта на мобилни устройства, но няма да разгледаме тази тема в тази статия.

Метод 1: Запазете пълната версия на снимката

Този метод се състои в използването на основните инструменти на социалната мрежа VKontakte и възможностите, предоставени от абсолютно всеки интернет браузър. По-подробно за всички аспекти, свързани с този метод, можете да намерите чрез съответната статия на нашия сайт.

Процесът на запазване на снимка чрез менюто PKM в интернет браузъра

Прочетете повече: Как да изтеглите снимка от VKontakte

Като цяло, процесът на изтегляне на изображения според предложената инструкция не бива да предизвиква допълнителни въпроси. Ако обаче по някаква причина не разбирате нещо, помолете за помощ в коментарите.

Изтеглянето от социалната мрежа VK е предмет не само на основните изображения в обичайните средни потребителски формати, но и на така наречените gifki - анимирани снимки с разширение GIF.

Процесът на съхранение на хифата чрез менюто на PKM в интернет браузъра

Прочетете още: Как да изтеглите хифа от VKontakte

Моля, имайте предвид, че буквално всяка снимка в процеса на съхранение може да бъде превърната във формат, който е удобен за вас. Но не се препоръчва прекалено да се променя оригиналното разширение, тъй като впоследствие могат да се задействат различни грешки, което причинява непоправими щети на запазения медиен файл.

Метод 2: Изтеглете албуми с снимки

По-скоро допълнителен, а не пълноправен метод е възможността да се запазват множество изображения от VKontakte на компютъра. В този случай тази социална мрежа не поставя ограничения върху потребителите по отношение на изтеглянето на картини, което значително увеличава многократността на изтеглянето.

Способността да изтегляте албум с помощта на добавката SaveFrom в интернет браузъра

При преминаването към инструкциите трябва да обърнете цялото си внимание на статията, която включва изтегляне на снимки с цели албуми по най-достъпните начини. В много случаи подобен подход може значително да опрости първоначалната задача по отношение на запазването на необходимите или просто харесани изображения на компютър от сайта на VKontakte.

Процесът на изтегляне на фото албум VKontakte с помощта на програмата SaveFrom

Прочетете повече: Как да изтеглите албум с снимки от VKontakte

Ако по някаква причина методите, разгледани в предложената статия, не ви харесват, можете да използвате специални програми. Все пак, знайте, че този вид софтуер е разработен от независими хора и често изисква от вас да въведете вашето потребителско име и парола от вашия акаунт.

Способността да използвате качване на файлове в VKMusic Citynov

Една от най-надеждните програми е приложението, наречено VKMusic Citynov , първоначално предназначена за изтегляне на медийни файлове, но впоследствие значително подобрена.

Програмата е тествана от много потребители на тази социална мрежа и има много положителна обратна връзка. Но в същото време доверие на разработчика или не - вие решавате само себе си.

Способността да качвате снимки чрез VKMusic Citynov

Изтеглете приложението VKMusic за всяка версия на операционната система Windows, независимо от дълбочината на битовете, която можете да намерите на официалния сайт.

В допълнение към други нюанси не можем да споменем необходимостта от ясното съответствие с изискванията за работа със специални програми. По-специално, това може да се каже за референции, които могат да бъдат необходими в процеса на използване на приложения.

Процесът на задаване на връзка към фотоалбум в главния прозорец на програмата VKMusic

В допълнение към казаното е важно да обърнете внимание на факта, че много програми ви позволяват да изтегляте албуми не само от вашата страница, но и профили на други потребители на социалната мрежа. За да направите това обаче в личен профил на трета страна, трябва да зададете безплатни настройки за поверителност.

Не забравяйте, че почти всички от горепосочените нюанси пряко засягат други медийни файлове, независимо от избрания от вас софтуер.

Процесът на промяна на основните настройки в програмата VKMusic Citynov

Препоръчваме да промените паролата от страницата, след като използвате този софтуер, за да избегнете ненужни проблеми. Имайте предвид обаче, че в повечето случаи VKMusic Citynov не причинява никакви последствия.

Прочетете още: Как да промените паролата от страницата на VK

заключение

Като краят на статията трябва да се отбележи, че най-добрият вариант обаче е първият начин за запазване на снимки от Contact. Помощните методи, насочени към изтегляне на цели албуми, нямат същата висока надеждност.

Надяваме се, че все пак сте успели да постигнете желания резултат при изтеглянето на снимки, независимо от избраната инструкция.