VK Music от Citynov е полезна програма за вашия компютър, която ще ви позволи да управлявате вашата музикална колекция и Vkontakte видео записи по удобен начин. Сред характеристиките на програмата е да се предостави възможност за сваляне на видео не само от Vkontakte, но и такива популярни видеоустройства като YouTube, RedTube, Vimeo и Mail.ru.

Моля, имайте предвид, че когато за първи път свържете профила си, трябва да сте сигурни, че потвърждаването в две стъпки е деактивирано в настройките на вашата страница за Vkontakte (допълнително потвърждение на въвеждането на SMS). Ето защо, ако не можете да влезете в системата, проверете страницата Vkontakte за активността на тази настройка.

Вижте също: програми за изтегляне на музика

Едновременно натоварване на няколко песни наведнъж

Натиснете клавиша Ctrl и започнете да избирате всички песни, които искате да изтеглите от съществуващия списък с музика. След това просто трябва да кликнете върху бутона "Добавяне към изтегляне", след което всички песни ще бъдат запазени на компютъра.

Едновременно зареждане на няколко песни в VKMusic

Качване на снимки

Кликнете върху раздела "Vkontakte". В менюто, което се показва, ще можете да изтеглите и конкретен албум на страницата си и да изтеглите всички снимки, които сте маркирали.

Качване на снимки в VKMusic

Качване на видеоклипове

В същия раздел "Vkontakte" скрива менюто за изтегляне на видео. Видеоклиповете могат да бъдат изтеглени от личната ви страница или от група или на приятел (трябва да въведете връзка).

Освен това, както бе споменато по-горе, изтеглянето на видео може да се извърши не само от страницата на Vkontakte, но и от други популярни видео услуги. За целта кликнете върху бутона "Търсене VK" и изберете съответната услуга в показаното меню.

Изтегляне на видеоклипове в VKMusic

Вграден мини-плеър

VKMusic може да действа не само като буутлоудър, но и като обикновен играч.

Когато поставите песен върху възпроизвеждането, на екрана ще видите хубав мини-плейър, който работи върху всички прозорци. С помощта на този мини-слой можете не само да превключвате бързо между песните, но и да изтегляте веднага песните, които харесвате.

Вграден мини-плеър в VKMusic

Конфигуриране на папки, за да запазите изтеглянията

Интересна особеност на програмата е възможността да се определи нейната собствена папка за всеки тип файл. По този начин вашите снимки могат да бъдат записани в една папка, видео записи във втория и аудио записи, съответно в третата.

Конфигуриране на папки, за да запазите изтеглянията в VKMusic

Shortcuts

За удобно управление на възпроизвежданата музика, не само минимиплерът е осигурен, но и функцията на горещите клавиши. Ако е необходимо, този параметър се променя чрез настройките на програмата.

Горещи клавиши в VKMusic

Преглежда и изтегля музикални видеоклипове

Специално внимание заслужава бутонът "Клипове", върху който се показва отделен прозорец на екрана, разделен на две части: чуждестранни и руски клипове. Оттук можете не само да преглеждате най-популярните музикални елементи, но и да ги изтегляте на компютъра си.

Преглежда и изтегля музикални видеоклипове в VKMusic

Предимства на VKMusic:

1. Възможност за сваляне на музика от пакета;

2. Изтеглете видео от различни източници;

3. Miniplayer, работещ върху всички прозорци;

4. Горещи клавиши;

5. Програмата работи напълно безплатно и не предвижда вътрешни покупки.

Недостатъци на VKMusic:

1. На пръв поглед не много интуитивен интерфейс;

2. При инсталирането се предлага да инсталирате програми от Yandex.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за изтегляне на видео от VC

Ако имате нужда от прост и безплатен софтуер за възпроизвеждане и изтегляне на музика (видео) Vkontakte, обърнете вниманието си към VKMusic.

Свали VKMusic безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт