Социалните мрежи позволяват не само да комуникират с хора и да обменят информация с тях, но и да намират свързани потребители. Групата с теми е най-подходяща за това. Всичко, което трябва да направите, е да се присъедините към общността, за да започнете да правите нови запознанства и да си взаимодействате с други участници. Това е доста лесно.

Търсене на общност

Най-лесният начин е да използвате търсенето във Facebook. Благодарение на това можете да намерите други потребители, страници, игри и групи. За да използвате търсенето, трябва:

  1. Влезте в профила си, за да започнете процеса.
  2. В полето за търсене в горната лява част на прозореца въведете необходимата заявка за намиране на общността.
  3. Сега трябва само да намерите секцията "Групи" , която е в списъка, който се появява след заявката.
  4. търсене на групи Facebook

  5. Кликнете върху желания аватар, за да отидете на страницата. Ако в списъка не е необходима група, кликнете върху "Още резултати при поискване" .

След като отидете на страницата, можете да се присъедините към общността и да следвате нейните новини, които ще се показват в потока ви.

Съвети за намиране на групи

Опитайте се да формулирате заявката възможно най-точно, за да получите необходимите резултати. Също така можете да търсите страници, точно както при групите. Няма да можете да намерите общност, ако администраторът я е скрил. Те се наричат ​​затворени и можете да се присъедините към тях само по покана на модератора.