В Odnoklassniki, за съжаление, досега не са осъзнали изпращането на музика под формата на прикачен файл към съобщението, следователно е необходимо да се използват различни трикове. Музиката към друг човек може да бъде изпратена заедно с "Подарък" , но няма да бъде безплатна, толкова много хора предпочитат да споделят песни с помощта на "Съобщения" .

Изпращане на музика на съученици

Преди това потребителите на съученици имаха възможността да споделят аудио файлове един с друг, но сега слушането на музика на сайта става платено и нормалното изпращане на песни на друг потребител ще трябва да забрави. За щастие, музиката все още може да бъде изпратена, но не е много удобно.

Метод 1: Изпратете връзка

Можете да изпратите музикален файл на линк към друг потребител в лично съобщение. В този случай не е необходимо самата песен да е в съучениците.

Обмислете стъпка по стъпка инструкциите за примера на музиката от съучениците:

 1. Отидете в секцията "Музика" . В търсенето въведете името на конкретната песен, албум или изпълнител. В последните два случая ще пуснете друга връзка към списъка с песни на друг потребител.
 2. Сега кликнете върху адресната лента на браузъра и копирайте връзката.
 3. Връзка с художника в Odnoklassniki

 4. Отворете "Съобщения" и го изпратете като нормално текстово съобщение до друг потребител.
 5. Изпращане на връзки към музика в Съученици

Ако изпращате музика от друг източник, направете същото - копирайте връзката към песента / албума / изпълнителя и я изпратете на потребителя на съученици като просто текстово съобщение.

Метод 2: Изтеглете файл от компютър

Тук си струва да направите резервация, че този метод е подходящ само за изпращане на видео файл, който можете да изтеглите от Odnoklassniki. За щастие, половината от песните в OK имат прикрепен клип, в който се изпълнява тази песен. Можете да го изтеглите, като използвате специални приставки и функции на сайта.

Прочетете също: Как да изтеглите от Съученици видео или музика

Инструкцията ще изглежда така:

 1. Отидете в "Съобщения" и намерете кореспонденция с човека, който би искал да изхвърли музиката.
 2. Кликнете върху иконата на скобата в долния десен ъгъл на прозореца и изберете "Видео" .
 3. Прикачени към съобщения в съучениците

 4. Ще се отвори прозорец, където ще бъдете помолени да изтеглите видеоклипа от Съучениците, но тъй като вече имате изтегления клип, използвайте бутона "Изпращане на видео от компютър" .
 5. Изтегляне на видеоклип от вашия компютър в Odnoklassniki

 6. В "Explorer" изберете видео файла, който искате да изпратите, и кликнете върху "Open" .
 7. Освен това можете да направите подпис върху него, като използвате опциите за въвеждане на текстово съобщение.

За съжаление, от гледна точка на изпращането на музика към други потребители, Odnoklassniki много губят на своите конкуренти. Обикновено можете да изпращате музика само като я прикачите като "Подарък" на друг потребител.