Информационният канал е на страницата на всеки потребител и всяка общност от социалната мрежа Odnoklassniki. Показва подробна информация за всички събития, настъпили в огромните размери на ресурса. Понякога потребителят може да не хареса, че на лентата има много ненужни и незаинтересовани сигнали. Мога ли да персонализирам информационната емисия на моята страница, така че да е удобна и приятна за използване?

Редактираме касета в Odnoklassniki

Така че, нека да опитаме заедно да персонализирате информационния канал на вашата страница. Едва ли е възможно да се изгубите в тези параметри, няма толкова много от тях и тук няма да има никакви трудности.

Стъпка 1: Добавете приятел към любимите си

В емисията за новини има много удобен атрибут - раздел " Любими" . Това ви позволява да зададете вид филтри за целия поток от информация за ресурса и да търсите само за вас.

 1. Отворете уеб сайта odnoklassniki.ru в браузъра, преминайте през оторизация, изберете "Любими" в горната част на информационната емисия.
 2. Любими на лентата на сайта Odnoklassniki

 3. В раздела "Любими", за да добавите новини от приятели, кликнете върху иконата под формата на силует на човек с знак плюс.
 4. Добави приятели в любими на сайта на Odnoklassniki

 5. Избираме от списъка с приятели, информация за действията, които искаме да спазваме в секцията "Любими" в нашата емисия. Кликнете с левия бутон върху звездата на аватарите на приятели.
 6. Добави в любими на сайта Odnoklassniki

 7. Сега не е нужно да търсите събития от интерес за вас от приятели в цялата новинарска емисия. Просто отидете на раздела " Предпочитани" и вижте филтрираните сигнали, което е много удобно, което виждате.

Приятел в Любими Онлайн Отнокласници

Стъпка 2: Скриване на събития от приятел

Понякога хората в списъка на нашите приятели на Odnoklassniki изпълняват различни действия, които не са много интересни за нас и естествено всичко това се показва на лентата. Можете да скриете тези събития.

 1. Отваряме страницата си, в информационния канал за намиране на сигнал от приятел, информация за събитията, които не искаме да виждаме. В блока на тази новина в горния десен ъгъл кликнете върху бутона под формата на кръст "Премахване на събитието от лентата".
 2. Премахнете събитието от касетата на сайта Odnoklassniki

 3. Избраното събитие е скрито. Сега трябва да поставите отметка в "скриване на всички събития и дискусии на такива и такива . "
 4. Събитието е скрито на сайта Odnoklassniki

 5. Кликваме върху бутона "Потвърди" и информацията от този приятел вече няма да запушва лентата ви.

Потвърдете на сайта Odnoklassniki

Стъпка 3: Скриване на събитията в групата

Обществените интереси също често обхващат теми, които не са съвсем подходящи за нас, така че можете да изключите тези групи от Lenta.

 1. Отиваме на главната страница, преместваме Лента, откриваме събитие в общността, известия, от които не се интересувате. По аналогия със стъпка 2 кликнете върху кръста в ъгъла.
 2. Премахнете събитие в група в сайта Odnoklassniki

 3. Поставете отметка в "скрий всички събития на такава и такава група".
 4. Скриване на събитията в групата на сайта Odnoklassniki

 5. В показания прозорец потвърждаваме действията и известията от тази общност, които не е нужно да изчезват от лентата.

Потвърждение за скриване на сайта Odnoklassniki

Възстановяване на сигнали от приятели и групи

Ако желаете, по всяко време можете да възстановите показването на събития в приятели и в общности, които преди това са били скрити от лентата от потребителя.

 1. Отидете на страницата си, в горния десен ъгъл, до аватара, виждаме малка икона под формата на триъгълник. Кликнете върху него с LMB, в падащото меню избираме елемента "Промяна на настройките" .
 2. Променете настройките на уебсайта на Odnoklassniki

 3. На страницата с настройки се интересуваме от блока "Скрити от лентата" .
 4. Скрити от ленти на сайта Odnoklassniki

 5. Например, изберете раздела "Хора" . Поставяме курсора на мишката върху аватара на потребителя, новините, от които отново се интересуваме, а в горния десен ъгъл на снимката кликваме върху бутона "Премахване от скрит" под формата на кръст.
 6. Премахване от съученици, скрити на сайта

 7. В прозореца, който се отваря, най-накрая връщаме човека на нашата панделка. Готово!

Върнете се в Lenta на сайта Odnoklassniki
По принцип това са всички основни възможни настройки за вашата информационна емисия. Чрез извършването на тези прости действия, ако е необходимо, значително ще намалите количеството ненужна и незаинтересована информация на вашата страница Odnoklassniki. В крайна сметка комуникацията трябва да донесе радост и удоволствие.

Вижте също: Почистваща лента в Odnoklassniki