Много милиони хора имат своя собствена страница в социалната мрежа Odnoklassniki, комуникират с приятели, роднини и познати, обменят новини, поздравяват се за празници и тържества, публикуват снимки и видеоклипове. Наличието на акаунт осигурява достатъчно възможности за комуникация за всеки член на ресурса. Но как можете да стигнете до страницата, ако сте нови и все още не сте измислили използването на сайта?

Въведете страницата си Odnoklassniki

Има три възможности да въведете страницата си Odnoklassniki от различни устройства. Нека анализираме всеки от тях подробно. И ако тази информация изглежда очевидна за опитен потребител, тя ще бъде полезна и информативна за начинаещ потребител.

Вариант 1: Пълна версия на сайта

Ако искате да влезете в профила си от персонален компютър, то най-добре е да го направите в пълната версия на сайта Odnoklassniki. Тук е най-красивият интерфейс и графичен дизайн, пълната функционалност за използване и конфигуриране на профила.

Отидете на пълната версия на сайта Odnoklassniki

 1. Във всеки тип браузър в адресния ред ok.ru или odnoklassniki.ru във всяка машина за търсене можете да въведете думата "съученици" и да следвате връзката. Попадаме на началната страница на сайта Odnoklassniki. В дясната част на екрана наблюдаваме регистрационен и регистрационен блок
 2. Влезте в профила на сайта Odnoklassniki

 3. Можете да влезете в профила си чрез Google , Mail.ru поща и Facebook , И, разбира се, по традиционния начин, чрез упълномощаване, чрез въвеждане на имейл адрес или телефонен номер, парола и кликване върху бутона "Вход" .
 4. Въведете сметка в сайта Odnoklassniki

 5. Ако все още нямате страница за ресурса или искате да създадете друга, можете да го направите, като кликнете върху връзката "Регистрация" .
 6. Повече подробности: Ние сме регистрирани в Odnoklassniki
  Регистрация на сайта Odnoklassniki

 7. Ако сте забравили паролата за достъп, можете незабавно да изпълните процедурата за нейното възстановяване, като изберете "Забравили сте паролата си?"
 8. Повече подробности:
  Получаваме паролата в Odnoklassniki
  Как да видите паролата на Odnoklassniki
  Променете паролата на уебсайта на Odnoklassniki
  Забравили сте паролата си в сайта Odnoklassniki

 9. Ако данните за вход и паролата са въведени без грешки, ще стигнем до вашата страница в Odnoklassniki. Готово! Ако желаете, можете да запомните параметрите за удостоверяване в настройките на браузъра, за да не записвате тези данни всеки път.

Лична страница на сайта Odnoklassniki

Вариант 2: Мобилна версия на сайта

За компютри с ниска скорост на интернет връзка и различни мобилни устройства функционира лека версия на уеб сайта Odnoklassniki. Тя е малко по-различна от пълната в посока опростяване на графики, интерфейс и т.н. Помислете за него в примера на браузъра Opera Mini за Android.

Отидете на мобилната версия на сайта Odnoklassniki

 1. В браузъра въведете адреса на Odnoklassniki, като добавите малка буква "m" и точка в началото, за да направите m.ok.ru. Тук действаме по аналогия с опция 1, въведете данните за вход и паролата, натиснете бутона "Login" . Както и в пълната версия на сайта, е възможно да се регистрирате в ресурса, да влезете с помощта на Google, Mail, Facebook и да възстановите забравената си парола.
 2. Влезте в мобилната версия на сайта Odnoklassniki

 3. След като влезете в страницата си, можете незабавно, за ваше удобство, да си спомните паролата за достъп.
 4. Запомни паролата в мобилната версия на Odnoklassniki

 5. Задачата е завършена. Профилът е отворен, можете да го използвате.

Страница в мобилната версия на сайта Odnoklassniki

Опция 3: приложения за Android и iOS

За смартфони, таблети и други приспособления са разработени специални приложения Odnoklassniki, работещи на мобилни операционни системи Android и iOS. Появата и функционалността на този софтуер се различават значително от сайта на ресурса. Например, вземете смартфон на Android.

 1. От мобилното си устройство отворете приложението Пазар на Google Play ,
 2. Google играе

 3. В полето за търсене въведете думата "съученици", в резултатите намираме връзка към приложението.
 4. Търсете съученици на пазара на Google Play

 5. Отворете страницата със съучениците на приложението. Кликнете върху бутона "Инсталиране" .
 6. Инсталирайте приложението Съученици

 7. Програмата иска да предостави необходимите разрешения за работата си. Ако всичко ви подхожда, кликнете върху бутона "Приемам" .
 8. Приемайте разрешения в приложението Odnoklassniki

 9. Приложението се изтегля и инсталира. Остава само да кликнете върху бутона "Отвори" .
 10. Отворете приложението Odnoklassniki

 11. Започва началната страница на приложението Odnoklassniki, тук можете да се регистрирате в ресурса, да влезете в профила си чрез Google и Facebook. Ще се опитаме да влезем в собствения си потребителски профил по обичайния начин, като въведете данните за вход и паролата си в съответните полета и кликнете върху "Вход" . Въведената кодова дума може да се види, като се кликне върху иконата на окото.
 12. Влезте в приложението Odnoklassniki

 13. Ако притурката е в индивидуална употреба, можете да запазите потребителското име и паролата в паметта на устройството.
 14. Запазете данни в приложението Odnoklassniki

 15. След като преминахме удостоверяване, стигнахме до нашата страница в Odnoklassniki. Целта е постигната.

Сметка в приложението Odnoklassniki
Така че, както видяхме заедно, можете да въведете страницата си Odnoklassniki на страницата си по различни начини от различни устройства. Направете го много лесно. Затова посетете профила си по-често и се запознайте с новини от приятели и съученици.

Вижте също:
Преглеждайки нашата "лента" в Odnoklassniki
Конфигуриране на съученици