Когато включите смартфона, който току-що сте купили или възстановите фабричните настройки на Android, сте поканени да влезете или да създадете нов профил в Google. Вярно е, че това не винаги се случва, така че не можете да влезете в профила си. Освен това може да е трудно, ако трябва да влезете в друг акаунт, но вече сте влезли в главния акаунт.

Влезте в профила в Google

Можете да влезете в профила си в Google, като използвате стандартните настройки на вашия смартфон, както и приложения от самия Google.

Метод 1: Настройки на профила

Можете да влезете в друг профил в Google чрез "Настройки" . Инструкциите за този метод са, както следва:

 1. Отворете " Настройки" на телефона си.
 2. Намерете и отидете в секцията "Профили" .
 3. Превключете към профилите в Android

 4. Отваря се списък с всички профили, към които е свързан смартфонът. На дъното кликнете върху бутона "Добавяне на профил" .
 5. Добавяне на профил в Android

 6. Ще бъдете подканени да изберете услуга, чиято сметка искате да добавите. Намерете "google"
 7. Изберете типа на профила, който да добавите към Android

 8. В специалния прозорец въведете имейл адреса, към който е прикрепен акаунтът ви. Ако нямате друг профил, можете да го създадете, като използвате текстовата връзка "Или създайте нов профил" .
 9. Въведете подробности за профила, за да ги добавите към Android

 10. В следващия прозорец ще трябва да напишете валидна парола за профила.
 11. Кликнете върху "Напред" и изчакайте, докато изтеглянето завърши.

Вижте също: Как да излезете от профила в Google

Метод 2: Чрез YouTube

Ако изобщо не сте влезли в профила си в Google, можете да опитате да влезете в него чрез приложението. YouTube , Той обикновено се инсталира на всички устройства с Android по подразбиране. Инструкциите за този метод са, както следва:

 1. Отворете приложението YouTube.
 2. В горната дясна част на екрана кликнете върху празния аватар на потребителя.
 3. Икона за профил в YouTube за Android

 4. Кликнете върху бутона "Вход" .
 5. Влезте в YouTube за Android

 6. Ако профил в Google вече е свързан към телефона, ще бъдете помолени да влезете в профила си, като използвате някой от профилите, намиращи се на него. Когато няма връзка с профила ви в Google, ще трябва да въведете имейла си Gmail ,
 7. След като въведете имейла, ще трябва да зададете парола от пощенската кутия. Ако стъпките са завършени правилно, ще влезете в профила си в Google не само в приложението, но и на вашия смартфон.
 8. Влезте в профила си в Google

Метод 3: Стандартен браузър

Всеки Android-смартфон има браузър по подразбиране с достъп до интернет. Обикновено то се нарича "Браузър", но може да бъде Google хром , Следвайте инструкциите по-долу:

 1. Отворете браузъра. В зависимост от версията на браузъра и инсталираната от производителя черупка, иконата на менюто (изглежда като три точкова или три ленти) може да се намира в горната или долната част. Отидете в това меню.
 2. Изберете опцията "Вход" . Понякога този параметър може да не е, и в този случай ще трябва да използвате алтернативна инструкция.
 3. Влезте в Google с браузър

 4. След като кликнете върху иконата, ще се отвори менюто за избор на профил. Изберете опцията "Google" .
 5. Напишете адреса на пощенската кутия (акаунт) и паролата от него. Кликнете върху бутона "Вход" .
 6. Влезте в профила си в Google

Метод 4: Първо стартиране

Обикновено, когато за първи път включите смартфона, предлага да влезете или да създадете нов профил в Google. Ако вече сте използвали смартфона за известно време, но не работи по стандартните начини, можете да опитате да "обадите" първото включване, т.е. да възстановите настройките на смартфона до фабричните настройки. Това е екстремен метод, тъй като всички потребителски данни ще бъдат изтрити и няма да бъде възможно да се възстанови.

Повече подробности: Как да възстановите фабричните настройки в Android

След като възстановите настройките или когато включите смартфона за първи път, трябва да се стартира стандартен скрипт, от който ще бъдете помолени да изберете език, часова зона и да се свържете с интернет. За да влезете успешно в профила си в Google, трябва да изпълните всички препоръки.

Първо включване на екрана на Android

След като свържете устройството си с интернет, ще бъдете подканени да създадете нов акаунт или да въведете вече съществуващ. Изберете втората опция и след това следвайте инструкциите на операционната система.

По тези прости начини можете да влезете в профил в Google на устройството си с Android.