Yandex е една от най-големите интернет услуги, съчетаваща много функции за търсене и обработка на файлове, слушане на музика, анализ на заявки за търсене, извършване на плащания и други неща. За да използвате напълно всички функции на Yandex, трябва да създадете в него своя собствена сметка, или с други думи, пощенска кутия.

В тази статия ние описваме как да се регистрираме в Yandex.

Отворете браузъра си и отидете у дома страница на Yandex. В горния десен ъгъл намерете съобщението "Запазване на имейл" и кликнете върху него.

Как да се регистрирате в Yandex 1

Преди да отворите формуляра за регистрация. Въведете в съответните редове фамилното име и името си. След това излезе с оригинално име за вход, т.е. името, което ще се появи в адреса на вашия имейл акаунт. Можете също така да изберете вход от падащия списък.

Имайте предвид, че данните за вход трябва да съдържат само букви с латиница, числа, единични тирета. Входът трябва да започне и да завършва само с букви. Неговата дължина не може да надвишава 30 знака.

Изпробвайте и въведете паролата и я повторете в реда по-долу.

Изпробвайте и въведете паролата и я повторете в реда по-долу.

Оптималната дължина на паролата е от 7 до 12 знака. Паролата може да бъде написана с номера, символи и латински букви.

Как да се регистрирате в Yandex 2

Въведете номера на мобилния си телефон и натиснете "Получаване на код". На вашия номер ще се появи SMS с кода, който трябва да въведете в линията за потвърждение. След въвеждането кликнете върху "Потвърждаване".

Как да се регистрирате в Yandex 3

Кликнете върху "Регистриране". Проверете наличието на отметка в графата за приемане на Декларацията за поверителност на Yandex.

Прочетете още: Как да направите Yandex началната си страница

Това е всичко! След регистрацията получавате пощенската си кутия на Yandex и можете да се насладите на всички предимства на тази услуга!