Социалните мрежи са влезли здраво в живота на интернет потребителите, така че сега можете да срещнете почти всички в тях. Съучениците откриха целевата си аудитория, която нямаше нищо против да прекара вечер в чата с приятелите си в социалната мрежа. И понякога хората се чудят как да създават страница на сайта бързо и без караница.

Как да се регистрирате в Съученици

Напоследък процесът на регистриране на нов потребител в социална мрежа малко прилича на същата операция на по-популярния сайт на руския език - VKontakte , Сега потребителите не се нуждаят от регистрация с пощата, а само с телефонен номер. Нека анализираме процеса малко повече.

Стъпка 1: отидете на процеса на регистрация

Първата стъпка е да преминете към Официален сайт социална мрежа, а от дясната страна намерете прозореца за вход в персоналния шкаф OK. Трябва да кликнете върху бутона "Регистрация" , който се намира в същия прозорец отгоре, след което можете да продължите процеса на създаване на лична страница на сайта.

Преминаване към регистрация в съученици

Стъпка 2: Въведете номера

Сега ще е необходимо да посочите държавата на пребиваване на потребителя от предложения списък и да въведете телефонния номер, към който ще бъде регистрирана страницата в ресурса Odnoklassniki. Непосредствено след въвеждането на тези данни можете да кликнете върху бутона "Напред" .

Въвеждане на телефонен номер в съучениците

Преди да продължите с регистрацията, препоръчваме да прочетете правилата, които описват всички основни правила и възможности на потребителите.

Стъпка 3: Въведете кода от SMS

Непосредствено след натискане на бутона в предходния параграф, на телефона трябва да се появи съобщение, което да съдържа кода за потвърждение на номера. Този код трябва да бъде въведен на сайта на съответния ред. Кликнете върху "Напред" .

Стъпка 3: Въведете кода от SMS

Непосредствено след натискане на бутона в предходния параграф, на телефона трябва да се появи съобщение, което да съдържа кода за потвърждение на номера. Този код трябва да бъде въведен на сайта на съответния ред. Кликнете върху "Напред" .

Въведете код за потвърждение от SMS до OK

Стъпка 4: Създайте парола

Сега трябва да излезем с парола, която да бъде използвана по-късно, за да влезете в профила и да работите с всички възможности на социалната мрежа. След като създадете паролата, можете отново да кликнете върху бутона "Напред" .

Създайте парола за съученици

Паролата, както обикновено, трябва да отговаря на определени изисквания и да е надеждна, лентата точно под полето за въвеждане ще разказва за нея, като проверява надеждността на защитната комбинация.

Стъпка 5: попълване на въпросника

Веднага след като страницата бъде създадена, потребителят незабавно ще бъде помолен да въведе някаква информация за себе си във въпросника, така че по-късно тази информация да бъде актуализирана на страницата.

Попълване на въпросника в OK

На първо място, въведете вашето име и фамилия, след това датата на раждане и посочете пола. Ако всичко това стане, можете безопасно да натиснете бутона "Запазване", за да продължите регистрацията.

Стъпка 6: Използвайте страницата

При тази регистрация на собствена страница в соцсети Съученици приключиха. Сега потребителят може да добавя снимки, да търси приятели, да се присъединява към групи, да слуша музика и много други. Съобщението започва точно тук и сега.

Лична страница на съученици

Регистрацията в ОК се извършва доста бързо. Няколко минути по-късно потребителят вече може да се наслади на всички очарования и предимства на сайта, защото на този сайт можете да намерите нови приятели и да поддържате връзка със старите.