IOS

Как да деактивирате телефонния секретар на iPhone

В Русия и ОНД телефонният секретар никога не е бил популярен както от собствениците, така и от собствениците на мобилни телефони. Въпреки това, в iPhone тази функция присъства и се активира автоматично. Ето защо често има ситуация, при която трябва да изключите гласовата поща на iPhone.

Изключете телефонния секретар на iPhone

Първоначално на устройствата на Apple е активиран телефонен секретар, но ако не добавите съобщение, което ще се произнася, когато се обадите на друг абонат, гласовата поща няма да бъде активирана и няма да причини неудобство. Въпреки това, не само вашият смартфон може да настрои телефонен секретар, но и вашия мобилен оператор, така че може да има няколко начина да го изключите.

Метод 1: Системни инструменти

С тази опция можете временно да изключите телефонния секретар на iPhone, след това, когато се обадите, абонатите няма да чуят искане за оставяне на съобщение след сигнала. Въведете следната команда на клавиатурата в режим на набиране: ##002# + кнопка вызова . Заявката се обработва доста бързо, след което функцията ще се изключи и потребителят няма да получава повече съобщения от повикващите.

Задайте командата на системата, за да изключите телефонния секретар на iPhone

Вижте също: Как да добавите номер към черния списък на iPhone

Метод 2: Мобилен оператор

Телефонният секретар може да бъде свързан като отделна услуга от вашия мобилен оператор. Всяка компания има собствени тарифи и команди за включване / изключване на тази функция. Даваме специални команди за деактивирането му от популярни оператори.

  • Tele2 . Лесно се изключва чрез една единствена команда - *121*1# + кнопка вызова .
  • Mts . Този оператор предлага няколко автоматични пакета за услуги, така че преди да започнете, разберете кой конкретен пакет е свързан с личния ви акаунт на уебсайта на компанията. След това, за да изключите, въведете следните команди: “База за гласова поща” - *111*2919*2# ; Гласова поща - *111*90# ; “Гласова поща +” - *111*900*2# .
  • Билайн . Той предлага само една опция - “Автомат за отговор” - и няма алтернативи. За да изключите циферблата *110*010# ; ако сте извън Русия - +7-903-743-0099 .
  • Мегафон. Този оператор има своя собствена команда за всеки регион да деактивира тази услуга. За Москва и Московска област - *845*0# . Можете да видите екипа за друг регион на сайта на Мегафон.
  • Yota. Компанията не предоставя услуги за гласова поща на своите абонати.

Моля, обърнете внимание, че можете да изключите услугата Autoresponder в сметката си на уебсайта на всеки мобилен оператор, в официалното заявление, както и в офиса на компанията.

Вижте също: Как да актуализирате настройките на оператора на iPhone

Метод 3: Програма на трета страна

Да не говорим за възможността за пълно премахване на гласова поща, включително иконите на долния панел при набиране. Този метод обаче предполага наличието на устройство за джейлбрейк.

За да премахнете телефонния секретар от паметта на iPhone, трябва да изтеглите и инсталирате специална програма от Cydia - VoicemailRemoveriOS7 . За да активирате функцията, трябва само да рестартирате телефона. Потребителят може също така винаги да връща гласова поща: просто отидете на “Настройки” - “VoicemailRemoveriOS7” и преместете превключвателя наляво.

VoicemailRemoveriOS7 програма за хакнат iOS за премахване на телефонен секретар от iPhone

Вижте също: Скриване на номера на iPhone

Така че, разглобихме всички начини за деактивиране на "Автоответчика" на iPhone. Метод 3 ще бъде полезен за някои потребители, тъй като разказва за пълното премахване на гласовата поща от паметта на телефона, а не за просто изключване на услугата.