IOS


Тъй като Apple винаги се е опитвала да направи устройствата си колкото се може по-прости и удобни, не само опитните потребители, но и потребителите, които не искат да прекарват часове в размисъл как и какво работи за тях, обръщат внимание на смартфоните на тази компания. Въпреки това, първо ще възникнат въпроси, а това е напълно нормално. По-специално днес ще разгледаме как можете да включите iPhone.

Включете iPhone

За да започнете да използвате устройството, трябва да го включите. Има два прости начина за решаване на този проблем.

Метод 1: Бутон за захранване

Всъщност по този начин, като правило, се извършва включването на почти всяка технология.

  1. Натиснете и задръжте бутона за захранване. На iPhone SE и по-младите модели той се намира в горната част на устройството (вижте изображението по-долу). На следващия - преместени в дясната част на смартфона.
  2. Бутон за захранване на IPhone

  3. След няколко секунди логото с изображението на ябълка ще се появи на екрана - от този момент бутонът за захранване може да бъде освободен. Изчакайте, докато смартфонът се зареди напълно (в зависимост от модела и версията на операционната система, може да отнеме от една до пет минути).

Лого за включване на iPhone

Метод 2: Зареждане

В случай, че нямате възможност да използвате бутона за включване, например, той е неуспешен, телефонът може да бъде активиран по друг начин.

  1. Свържете зарядното устройство към смартфона. Ако преди това е бил изключен принудително, на екрана веднага ще се появи логото на Apple.
  2. Ако устройството е напълно разредено, ще видите изображение на прогреса на зареждането. Като правило, в този случай, телефонът трябва да даде около пет минути, за да възстанови своята работоспособност, след което ще започне автоматично.

Индикатор при зареждане на iPhone

Ако нито първият, нито вторият метод помогнаха да се включи устройството, трябва да разберете проблема. По-рано на нашия уебсайт вече подробно разгледахме причините, поради които телефонът може да не се включи - внимателно ги проучи и може би ще можете сами да решите проблема, като избягвате да се свържете със сервизния център.

Още подробности: Защо iPhone не се включва

Ако имате някакви въпроси по темата на статията, ние ги очакваме в коментарите - определено ще се опитаме да помогнем.