Как да отключите човек във Facebook

Ако след като сте ограничили достъпа до човек, стана необходимо отново да му позволите да види вашата хроника и да изпрати съобщения, след което в този случай трябва да бъде отключена. Това става много просто, просто трябва да подредите някои редакции.

Деблокиране на потребител във Facebook

След блокиране потребителят не може да ви изпрати лични съобщения, следвайте профила. Затова, за да я върнете към тази възможност, трябва да я деблокирате чрез настройките във Facebook. Необходимо е да извършите само няколко действия.

Отидете на страницата си, за да направите това, въведете необходимите данни във формуляра.

влезте във Facebook профил

Сега кликнете върху стрелката до менюто за бърза помощ, за да отидете в секцията "Настройки" .

Настройките на Facebook

В отворения прозорец трябва да изберете секцията "Блокиране", за да преминете към настройките на определени параметри.

Меню Блокирай Facebook

Сега можете да видите списъка с профили с ограничен достъп. Имайте предвид, че можете да отключите не само определен човек, но и различни дейности, приложения, които преди това сте ограничили възможностите за взаимодействие със страницата. Също така можете да позволите да изпращате съобщения до вас, за приятел, който преди е бил добавен към списъка. Всички тези елементи са в същата секция като "Блокиране" .

Възможности за заключване на Facebook

Сега можете да започнете да редактирате ограниченията. За да направите това, просто кликнете върху "Деблокиране" до името.

Деблокиране на потребител на Facebook

Сега трябва да потвърдите действията си и това завършва редактирането.

Потвърждаване на Facebook за отключване

Моля, обърнете внимание, че по време на конфигурирането можете да блокирате и други потребители. Моля, имайте предвид, че отблокиран човек ще може отново да визуализира страницата ви и да ви изпрати лични съобщения.