Обикновено всички известни услуги ( Yandex , Qiwi, WebMoney ) след регистрацията издават специални номера на портфейлите, чрез които дадено лице може да извърши редица действия. Но в PayPal това е различно.

Намерете номера на профила си в PayPal

По време на регистрацията ще бъдете помолени да попълните задължителното поле за електронна поща и то от своя страна отговаря не само за получаването на системните пощенски съобщения, възстановяване на достъпа и потвърждаване на портфейла, но и за идентификатора на плащанията или по-скоро за него. Затова препоръчваме да използвате отделна, неактивна електронна пощенска кутия за обвързване на PayPal. Да, и сигурността на обвързаната поща сега трябва да мислим внимателно, защото зависи от целостта на вашите финанси и защита от нарушители.

Поща също е вход за въвеждане на електронен портфейл, така че не можете да го смесвате или забравяте. Ако имате нужда от потребител, който да прехвърли пари в профила Ви в PayPal, трябва само да въведете имейла си.

Влезте в paypal на електронния портфейл, който е номерът на сметката

Както можете да видите, е много лесно да намерите номера на PayPal акаунта, защото всъщност го създавате при регистрацията. Дори не е нужно да търсите специални номера, както при подобни системи.