MediaGet е най-простият начин за изтегляне на филми, музика и други програми, но понякога дори такива полезни приложения трябва да бъдат унищожени поради безполезност. Въпреки това, след като програмата бъде деинсталирана, остават файлове, наречени остатъчни файлове, както и записи в регистъра. Тази статия ще ви покаже как да премахнете напълно носителя на мултимедия от компютъра си.

Премахването на всяка програма е доста прост процес, който крие много различни операции. За съжаление обичайното деинсталиране няма да помогне при пълно премахване на MediaGet. Но една проста и удобна програма Revo Uninstaller ще ви помогне.

Изтегляне на Revo Uninstaller

Пълно премахване на Media Get with Revo Uninstaller

За да започнете, изтеглете програмата от връзката по-горе и я нагласете чрез просто натискане на бутона "Напред".

След инсталирането, стартирайте програмата и намерете в списъка с програми MediaGet.

Търсене в Media Получаване на статия Как да премахнете MediaGet

Сега кликнете върху бутона "Изтриване".

Изтриване на мултимедия Получаване на статия Как да премахнете MediaGet

Изчакаме докато програмата ще създаде резервно копие на програмата и в прозореца, в който се появи въпросът за желанието да изтрием MediaGet, натискаме "Да".

Съгласие за премахване на статия Как да премахнете MediaGet

Сега чакаме програмата да бъде деинсталирана и ние кликнем върху бутона "Сканиране", като преди това проверихме флага на режима за сканиране на "Разширени".

Търсене на остатъчни файлове за дадена статия Как да премахнете MediaGet

Очакваме края на сканирането на системата за наличие на остатъчни файлове. И в прозореца, който се показва, кликнете върху "Избор на всички" (1), за да изчистите регистъра на ненужна информация. След това натиснете "Изтриване" (2).

Почистване на системния регистър за статия Как да премахнете MediaGet

Ако прозорецът не се затваря автоматично, кликнете върху "Завършване" (2). И това е всичко, MediaGet вече не се намира на компютъра ви.

По този много интересен начин успяхме да премахнем Media Get от компютъра, без да оставяме никакви следи от него. Разбира се, можете да използвате стандартния "Контролен панел", но в този случай ще останат повече от 100 допълнителни записа в системния регистър. С течение на времето тези записи стават по-големи и компютърът започва да виси.