Много от нас в процеса на използване на компютъра срещат програми за възстановяване на данни. В този случай системата може да съобщи, че не е възможно да се извърши изтриването, деинсталаторът не е намерен, или самият процес на изтриване не завършва. В такива ситуации идеалният начин да излезете от ситуацията ще бъде Revo Uninstaller.

Revo Unistaller е безплатен инструмент за деинсталиране, който ви позволява да деинсталирате инсталирания на компютъра софтуер, както и да управлявате стартирането на Windows.

Съветваме ви да погледнете: Други решения за премахване на програми за възстановяване на отметки

Деинсталиране на неинсталиран софтуер

След като изберете програмата от списъка и щракнете върху бутона "Изтриване", Revo Uninstaller ще започне да търси вградения деинсталатор. И ако не бъде намерен, деинсталаторът ще се погрижи за премахването сам, като изчисти всички файлове, папки и записи в системния регистър, свързани с името на приложението на компютъра.

Деинсталиране на деинсталираните програми в програмата за деинсталиране на Revo

Режим на ловене

Ако конкретен софтуер не се показва в Revo Unistaller, използвайте режима на ловец и се насочете към пряк път на работния плот. След това ще бъдете помолени да премахнете упорития софтуер.

Режим на Hunter в инструмента за деинсталиране на Revo

Управление на автомата

Повечето софтуерни продукти, достигащи до вас на компютъра, искат да влязат в стартовото меню, като по този начин се стартират автоматично всеки път, когато включите компютъра. Ако премахнете ненужните програми от Auto Start, значително ще увеличите скоростта на стартиране на операционната система.

Управление на AutoRun в Revo Uninstaller

Почистване на следи

Такива приложения като браузъри и редактори на офиса оставят след себе си историята на изгледите, изтеглените страници и др. Цялата тази информация накрая се натрупва, заемайки впечатляващи обеми от дисково пространство. С премахването на тези файлове не само освобождавате място на компютъра, но също така увеличавате скоростта и стабилността на програмите.

Почистване на следи в Revo Uninstaller

Няколко режима на сканиране

По време на процеса на деинсталиране, потребителят е подканен да избере един от четирите режима на сканиране, които се различават по скоростта на търсене на файлове и съответно качеството на резултата от сканирането.

Няколко режима на сканиране в Revo Uninstaller

Автоматично създаване на точка за възстановяване

защото когато програмата се деинсталира, регистърът също се почиства, поради причини за сигурност се създава точка за връщане, която ще позволи на системата да се върне в предишното си състояние, ако нещо се обърка след нещо.

Предимства:

1. Прост интерфейс с руски език;

2. Ефективен начин за деинсталиране на възстановявания софтуер;

3. Сканирайте системата, която ви позволява да изтриете всички файлове и записи в регистъра, свързани с името на премахвания софтуер.

недостатъци:

1. Не е разкрито.

Revo Uninstaller е наистина пълен инструмент за деинсталиране на деинсталираните програми, които могат да ви помогнат в точното време. Успехът на извеждането е гарантиран, което всъщност е многократно доказано от потребителите.

Свали Revo Unistaller безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт