Пощенските съобщения се намират на почти всеки сайт с необходимост да се регистрират, независимо дали става дума за новинарски ресурси или социални мрежи. Често тези видове букви са натрапчиви и ако не попадат автоматично в папката за спам , те могат да попречат на нормалното използване на електронната пощенска кутия. В тази статия ще говорим за това как да се отървем от пощенските съобщения на популярните имейл услуги.

Отпишете се от имейли до поща

Независимо от използваната от вас поща, единственият универсален метод за отписване от пощенските списъци е да забраните съответната функция в настройките на профила на сайта, откъдето идват нежеланите съобщения. Много често такива възможности не носят подходящи резултати или липсва изцяло специален елемент от параметри. В такива случаи можете да се отпишете от самите пощенски услуги или специализирани уеб ресурси.

Gmail

Въпреки добрата защита на пощенските услуги Gmail , която ви позволява почти напълно да изолирате кутията от спам, много съобщения все още попадат в папката Inbox . Можете да се отървете от тях, като използвате ръчно въвеждане „В спам“ , като използвате връзката „Отписване“, когато преглеждате писмо или прибягвате до специални онлайн услуги.

Отпишете се от пощенския сайт на Gmail

Още подробности: Как да се отпишем от Gmail

Имайте предвид, че ако блокирането на входящата поща за спам е напълно обратимо, тогава отписването от пощенски съобщения от ресурси, които не позволяват да бъде включено в бъдещето, е радикално решение. Помислете внимателно, преди да деактивирате съгласието си да получавате писма.

Mail.ru

В случай на мейл Mail.ru Процедурата за отписване е почти идентична с описаната в предишния раздел. Можете да блокирате имейли, използвайки филтри, да използвате ресурса в интернет, за да се отпишете автоматично, или да следвате специалния линк в един от нежеланите имейли от конкретен подател.

Отпишете се от пощенския сайт Mail.ru

Още подробности: Как да се отървете от пощенския списък Mail.ru

Yandex.Mail

Тъй като пощенските услуги се копират взаимно по отношение на основни функции, се отписват от ненужни съобщения Yandex mail точно по същия начин. Използвайте специалния линк в една от получените писма (останалите могат да бъдат изтрити по едно и също време) или прибягвайте до помощта на специална онлайн услуга. Описали сме най-добрите методи в отделна статия.

Отписване от пощенския списък на сайта на Yandex

Още подробности: Отпишете се от поща на Yandex.Mail

Rambler / поща

Последната пощенска услуга, която ще разгледаме, е Rambler / поща , Можете да се отпишете от пощенския списък по два свързани начина. По принцип необходимите действия са идентични с другите пощенски ресурси.

  1. Отворете папката Inbox в Rambler / Mailbox и изберете един от пощенските списъци.
  2. Отидете на писмото по пощата на сайта Rambler mail

  3. Във избраната буква ще намерите връзката „Отписване“ или „Отписване“ . Обикновено тя се намира в самия край на писмото и е написана с малък незабележим шрифт.

    Забележка: В повечето случаи ще бъдете пренасочени към страницата, на която трябва да бъде потвърдено това действие.

  4. Отписване на уебсайта на Rambler Mail

  5. При липса на споменатата по-горе връзка можете да използвате бутона Спам в горната лента с инструменти. Поради това, цялата верига от писма, идващи от един и същ подател, ще се счита за нежелана и автоматично изключена от „Входящи“ съобщения.
  6. Изпращане на писмо до папката за спам на сайта на Rambler Mail

Говорихме за всички нюанси, свързани с отмяната на пощенски кутии в различни системи.

заключение

За помощ при решаването на проблеми, свързани с темата на това ръководство, можете да се свържете с нас в коментарите по тази статия или по споменатите по-горе връзки.