Обикновено за изпращане на писма е достатъчно да закупите специален плик със стандартен дизайн и да го използвате по предназначение. Въпреки това, ако трябва някак си да подчертаете индивидуалността и в същото време значението на пакета, най-добре е да го направите ръчно. В тази статия ще обсъдим някои от най-удобните програми за създаване на пликове.

Софтуер за плик

Ще разгледаме само четири програми, тъй като днес софтуерът, който ви позволява да създавате и отпечатвате пликове, не е толкова популярен. Повечето хора предпочитат да използват специални онлайн услуги, например LOGASTER , прегледани от нас в отделна статия на сайта.

Публикувайте пликове

От всички съществуващи програми, които в една или друга степен са насочени към създаване и отпечатване на пликове, тази програма е безспорен лидер.

Основният интерфейс на програмата Mail Envelopes

След инсталацията ще имате удобен интерфейс, инструмент за печат, възможност за записване на информация за пликове, както и голям брой готови шаблони за всеки повод.

Примерен шаблон за пликове в програмата Mail Envelopes

Не по-малка роля в Mail Envelopes играе малка тежест, поддръжка за всяка версия на Windows и неограничени функции за създаване на нови дизайни.

Лицензионно съобщение в програмата "Пощенски пликове"

Единственият неприятен аспект беше лицензът, който можете да платите по желание на официалния сайт.

Изтегляне на пощенски пликове

Отпечатване на пликове!

Основната цел на този софтуер не е да създавате и отпечатвате пликове, но все още има подобна функция. Можете да прибягнете до нея както с безплатна реклама, така и след закупуване на лиценз, като сте получили много други предимства.

Пример за интерфейс за отпечатване на пликове

Формата на създаване на нови шаблони тук е частично неудобна, докато стандартните опции са достатъчни за всякакви задачи.

Редактор на шаблони в програмата за печат на пликове

Програмата има приятен руски език и няма да създава проблеми на етапа на овладяване на съществуващите функции. Освен това можете да разгледате помощта за възможностите на сайта на връзката по-долу.

Изтегляне на печат с плик!

Създаване на снимки на HP

От всички горепосочени програми, този редактор е най-гъвкав, тъй като предоставя огромен брой шаблони. В същото време, сред тях има и специален тип “Пощенски картички” , който се предлага да се използва за създаване на необходимата празна.

Създайте пощенски картички в HP Photo Creations

Софтуерът предоставя всички необходими инструменти, включително печатане на финалната работа по всякакъв удобен начин.

Изтеглете HP Photo Creations

Microsoft Word

За разлика от предишните програми, Microsoft Word няма за цел да създава пликове, но поради големия брой функции и възможността за печат, този софтуер може да се използва и за постигане на поставената цел. За да направите това, отидете в раздела "Пликове" от менюто "Създаване" в раздела "Изпращане" .

Създаване на пощенски пликове в Microsoft Word

Можете да научите повече подробности за програмата от общата статия и някои други инструкции, които можете да намерите на нашия уебсайт или в интернет.

Изтеглете Microsoft Word

заключение

Разглежданите програми, или дори една от тях, ще бъдат напълно достатъчни, за да се създадат както прости, така и сложни пликове, независимо от целта на тяхното прилагане. Това завършва статията и ви кани да се свържете с нас с всякакви въпроси в коментарите по-долу.

Вижте също: Програми за създаване на карти