Не винаги личните данни се съхраняват в сигурността, която потребителят би искал да постигне. Много хора казват, че е необходимо да променят всички пароли с известна честота и колкото е възможно по-често, така че нападателите да нямат достъп до информацията. Научаваме се как да променим паролата в популярната социална мрежа Odnoklassniki.

Как да промените паролата на съучениците си

Има само един начин бързо и лесно да промените паролата за достъп до частен офис в социалната мрежа ОК. Няколко кликвания в страниците на сайта и в профила вече има нова парола. Основното нещо е да не го забравяме!

Прочетете още: Възстановяване на паролата в Odnoklassniki

Стъпка 1: Отидете в "Настройки"

За да започнете, на личната си страница трябва да намерите раздел с настройките на потребителския профил. Това е съвсем просто: под снимката на потребителя има списък с различни действия, между които "Моите настройки" .

Превключете към настройките на съучениците

Стъпка 2: Основни настройки

В менюто за всички настройки и настройки има "Основен" елемент, на който трябва да се кликне, за да отидете в менюто, където се намира промяната на паролата. Всичко това ще се покаже в центъра на екрана.

Избиране на основните параметри на OK профила

Стъпка 3: Промяна на паролата

Почти в центъра на браузъра има низ с парола, където можете да го промените. Преместваме показалеца на мишката над този ред и натиснете бутона "Промяна" под паролата, за да продължите да въвеждате нова комбинация за достъп до страницата.

Превключете на промяна на паролата

Стъпка 4: Нова парола

Сега трябва да въведете нова парола, която трябва да съответства на някои изисквания, посочени в същия прозорец, и не трябва да бъде потребител, използван преди. Освен това трябва да посочите стария код за достъп до сайта, за да потвърдите самоличността на потребителя на страницата. Кликнете върху "Запазване" .

Запазване на нова парола в OK

Стъпка 5: Успешна промяна на паролата

Ако паролата е била въведена надеждна, ще се появи нов прозорец, който ще ви информира за успешната промяна на паролата в социалната мрежа Odnoklassniki. Остава да натиснете бутона "Затваряне" и да продължите да работите със сайта в предишния режим, сега само въвеждате нова парола, когато влезете.

Уведомяване за успешна промяна на паролата в социалните мрежи Съученици

Всъщност, всички стъпки, описани в статията, се извършват много бързо. Променете паролата само за минута. Ако все още има въпроси по тази тема, напишете ги в коментарите. По-добре е да ни питате и да получите правилния отговор, отколкото да потърсите себе си и да направите грешни действия на сайта.