Съвременният свят е пълен с различни програми. На всеки компютър има двадесет програми, които трябва да можете да използвате. Не всеки има възможността да разбере как да използва новите програми в движение и в тази статия ще обсъдим как да използваме MediaGet.

Media Get е най-добрият в момента торент клиент, създаден през 2010 година. По време на съществуването си, тя претърпя много промени, но едно нещо остана непроменено - все още е несравнимо при изтеглянето на файлове чрез BitTorrent. В тази статия ще се опитаме да разберем как да използваме такава полезна програма като Media Get.

Изтеглете MediaGet

Как да използвате Media Get

монтаж

Преди да започнете да използвате Media Go, трябва да го инсталирате на компютъра си. Но преди това пак трябва да го изтеглите, което можете да направите, като използвате връзката, посочена по-горе в статията.

Отворете изтегления инсталационен файл. Кликнете върху "Напред" на главния екран за инсталиране и в следващия прозорец премахнете настройките, които не ви трябват. Например, можете да премахнете поне "Направи видеоплейъра по подразбиране". След това кликнете върху "Напред".

Премахване на ненужните отметки за дадена статия Как да използвате MediaGet

Сега трябва да махнете отметката от квадратчетата за отметка, за да не инсталирате ненужни програми. Кликнете върху "Напред".

Премахване на допълнителни квадратчета за отметка 2 за статия Как да използвате MediaGet

Сега премахваме последната отметка, която не е толкова лесно да забележите, особено ако бързо прескочите всички стъпки. След това отново кликнете върху "Напред".

Премахване на допълнителни квадратчета 3 за дадена статия Как да използвате MediaGet

В последния прозорец кликнете върху "Инсталиране" и изчакайте, докато програмата инсталира необходимите компоненти на компютъра ви.

Как да използвате MediaGet

търсене

След инсталирането можете да стартирате програмата и да забележите приятен интерфейс. Но най-вече програмата е доволна от правилната функция за търсене, която ви позволява да намерите незабавно необходимата дистрибуция в програмата.

Търсене за статии Как да използвате MediaGet

Използването на търсенето е много лесно - въведете името на това, което искате да изтеглите, и натиснете Enter. След това се показват резултатите от търсенето и трябва само да намерите правилния и да кликнете върху "Изтегляне".

Резултати от търсенето за статията Как да използвате MediaGet

Също така можете да видите списък с категории, в които можете да изберете тази, в която искате да намерите разпространението си. Освен това има бутон "Преглед", който ви позволява да гледате филми или да слушате музика точно в момента на стартиране.

Има още нещо, за което мнозина не знаят. Фактът е, че търсенето се извършва от няколко източника и програмата има елемент за настройка, където можете леко да разширите търсенето.

Опции за търсене на статии Как да използвате MediaGet

Тук можете да отметнете някои други източници за търсене или да премахнете тези, които не ви харесват.

указател

В допълнение към търсенето можете да използвате и директорията за разпространение. В тази секция ще намерите всичко, от което се нуждаете. Тук има и категории, а още по-големи.

Как да използвате MediaGet

товарене

Когато сте решили да изберете необходимата дистрибуция, ще бъдете изпратени в секцията "Изтегляния". Първо трябва да посочите папка за изтегляне на файла и по принцип не можете да докосвате нищо друго. Но какво ще стане, ако трябва да спрете изтеглянето или да го изтриете? Всичко е просто - необходимите бутони са в лентата с инструменти. Ето някои от бутоните:

1 - продължете да изтегляте файла. 2 - пауза на изтеглянето. 3 - изтриване на разпространението (от списъка или заедно с файловете). 4- Изключване на компютъра след приключване на изтеглянето.

Изтегляния за статии Как да използвате MediaGet

Освен това можете да създадете свое собствено разпространение, като кликнете върху бутона във видеото на синьото химическо вещество. Там ще трябва само да посочите файловете, които ще разпространявате.

Затова прегледахме най-важните характеристики на MediaGet в тази статия. Да, програмата няма толкова функции, колкото всеки друг, но те не се нуждаят от нея, тъй като Media Go е без тях най-добрият торент клиент в момента.