Програмата Photoshop на Adobe е мощен инструмент за обработка на изображения. Редакторът е невероятно трудно за непознат потребител и е просто за човек, запознат с основните инструменти и техники. Обикновено в смисъл, че имате минимални умения, можете да работите ефективно във Photoshop с изображения.

Photoshop ви позволява да прецизирате снимките, да създавате свои собствени обекти (отпечатъци, лога), да стилизирате и променяте завършените изображения (акварели, рисунки с молив). Обикновената геометрия също зависи от потребителя на програмата.

Как да нарисуваме триъгълник в Photoshop

Обикновените геометрични форми (правоъгълници, кръгове) в Photoshop са съставени доста лесно, но такъв банален елемент на пръв поглед, подобен на триъгълник, може да постави начинаещия в задънена улица.

Този урок е посветен на изчертаването на проста геометрия във Photoshop, или по-скоро на триъгълници с различни свойства.

Как да нарисуваме триъгълник в Photoshop

Начертайте кръгло лого във Photoshop

Създаване на различни обекти (лога, печати и т.н.) - едно вълнуващо, но в същото време доста сложно и отнемащо време. Трябва да излезете с концепция, цветова схема, да изчертаете основните елементи и да ги подредите на платното ...

В този урок авторът ще покаже как да изготви кръгъл лого във Photoshop, използвайки интересна техника.

Начертайте кръгло лого във Photoshop

Обработка на снимки в Photoshop

Повечето снимки, особено портретните снимки, трябва да бъдат обработени. Почти винаги има нарушения на цветовете, недостатъци, свързани с лошо осветление, кожни дефекти и други неприятни моменти.

Урокът "Обработване на снимки във Photoshop" е посветен на основните методи за обработка на портретен изстрел.

Обработка на снимки в Photoshop

Акварел ефектът в Photoshop

Photoshop дава на потребителите си уникална възможност да създават стилизирани букви и изображения за различни техники.

Могат да бъдат рисунки с молив, акварели и дори имитация на пейзажи, боядисани с масло. За да направите това, не е необходимо да излизате на открито, просто открийте точната снимка и я отворете в любимия си Photoshop.

В урока по стилизиране се казва как да се създаде акварел от конвенционална снимка.

Акварел ефектът в Photoshop

Това са само някои от многото уроци, представени на нашия уебсайт. Съветваме ви да проучите всичко, тъй като информацията, съдържаща се в тях, ще ви позволи да създадете представа как да използвате Photoshop CS6 и да се превърнете в истински майстор.