Много удобно решение за компютрите е режимът на невидимост в добавката VKLife към Yandex.Browser. Някои мобилни приложения вече са придобили тази функционалност, но сега при прилагането на тази възможност на персонални компютри от разработчици на трети страни закъсня. Сега, в допълнение към други удобни функции на тази добавка, е възможно да активирате отделен клиент с невидимо присъствие на сайта.

Тази инструкция означава, че потребителят вече има браузър с тази добавка и е активиран.

1. За да активирате режима на невидимост VKontakte, трябва да отидете в раздела Моята страница. В горния десен ъгъл намираме бутона за превключване на режима и кликаме върху него.

Бутонът за включване на режима за невидимост в добавката VKLife

2. След това разделът със сайта се затваря, а вместо него се отваря прозорецът за приложения VKLife, в който трябва да минете през разрешението и да конфигурирате настройките за абонамент за проектите на програмиста.

Основният прозорец на режима за невидимост във VKLife

3. След успешното оторизиране ще отнеме около 15 минути, когато сървърът открие, че потребителят е неактивен и режимът на невидимост е включен.

Функционалността на отворения прозорец може да не изглежда удобна, но назначаването на добавка оправдава всички очаквания. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с програмиста на добавката.