Коментари в YouTube - това е основният начин за взаимодействие между автора на видеото и зрителя. Но понякога, дори и без участието на автора в коментарите flare развлечения изпълнения. Сред цялата монотонна стена на текста вашето послание може лесно да се изгуби. За това как да го направите така, че той веднага забеляза и тази статия ще бъде.

Как да напишете коментар в получер текст

Всеки е съгласен, че почти всички послания от видеоклипа на автора (в коментарите) изглеждат монотонни. Във формуляра за участие в YouTube не съществуват допълнителни инструменти, които да се откроят за индивидуалността си, своя собствен, така да се каже, стил. Не е нещо, което емотикони и емотикони, но и банална възможност да изберете текста смели. Или има ли?

Разбира се, такъв световно известен видео сайт не може да направи без това. Ето само начини да подчертаете текста в нея. По-точно методът е само един.

  1. За да направите текста на текста смел, той трябва да бъде взет от двете страни в звездичките "*".
  2. въведете коментар със звездички в YouTube

  3. След това можете безопасно да натиснете бутона "Оставете коментар" .
  4. бутона оставете коментар в YouTube

  5. Резултатът може да се види веднага, като се появи точно под страницата.
  6. остави мазнини коментар в YouTube

Между другото, за да поставите символа със звездичка, трябва да задържите клавиша Shift и да натиснете номера осем в горния цифров панел. Можете да използвате и десния цифров панел, където този символ се поставя с едно щракване.

клавиатура

нюанси

Както можете да видите, за да направите текста в коментарите "получер", не е нужно да правите никакви специални усилия, но има и някои функции, поради които някои потребители могат да правят грешки.

  • Винаги обръщайте внимание на факта, че символът "звезда" е поставен във връзка със самата дума. Това означава, че между символа и думата не трябва да има място или друг символ / символ.
  • Разпределенията не са изречения, а думи, но всички знаци, които се намират между две звездички. Като знаете тази информация, можете да въведете още по-креативни съобщения.
  • Този подбор работи само в коментарите. Ако искате да проектирате с удебелен шрифт, например, описание на канала си, то никой от тях няма да работи.

опитайте да подчертаете текста в получер шрифт в описанието на канала в YouTube

Очевидно няма много нюанси. И темата не е толкова сериозна, така че правото да правиш грешки е винаги там.

заключение

Изхождайки от факта, че под ролката на Youtube рядко забелязвате коментарите, отбелязани с удебелен шрифт, този метод е известен на ограничен брой хора. На свой ред това означава, че вие, подчертавайки вашите послания, се откроявате за себе си, сред сивата маса обикновени писма.