Всички хора постоянно коментират нещо. И не, не става въпрос за коментарите в интернет, въпреки че става дума за тях, които ще бъдат разгледани в статията, а за метода на социално взаимодействие като цяло. Това е една от нормите на комуникация. Човек винаги оценява нещо и понякога прави мисли. Изразявайки ги, той по този начин се самоутвърждава. Но вие не винаги трябва да правите това в реалния живот. Затова си струва да разберете как да оставят коментари под видеоклипа при споделяне на видео от YouTube.

Какви са коментарите в YouTube?

С помощта на коментари всеки заинтересован потребител може да остави обратна информация за работата на автора на видеоклипа, който току-що бе гледал, като по този начин го информира за мислите му. Отговорът ви може да бъде отговорен от друг потребител или самия автор, което може да доведе до практически пълен диалог. Има моменти, когато в коментарите към видеоклипа има цели дискусии.

Е, не само поради социални причини, но и по лични причини. И винаги в благоприятна позиция в същото време на автора на видеото. Когато в него се намира поне една дейност, служба Ютуб го смята за по-популярна и вероятно ще се появи в секцията на препоръчаните видеоклипове.

Прочетете още: Как да се абонирате за канал в YouTube

Коментирайте видеоклиповете

Време е да отидете директно на отговора на въпроса "Как да оставя коментарите си под видео?".

Всъщност тази задача е тривиална за невъзможното. За да оставите преглед на работата на автора на YouTube, трябва:

 1. Докато сте на страницата с възпроизвеждания видеоклип, който пада точно долу, намерете поле за въвеждане на коментари.
 2. за коментар на YouTube

 3. Кликнете върху левия бутон на мишката, за да започнете да въвеждате отзивите си.
 4. коментарът е въведен в YouTube

 5. Когато приключите, кликнете върху бутона "Оставете коментар" .
 6. бутона оставете коментар в YouTube

Както можете да видите, оставянето на отзивите ви под работата на автора е много проста. Самата инструкция се състои от три невероятно прости неща.

Прочетете още: Как да намерите коментарите си в YouTube

Как да отговоря на коментар от друг потребител

В началото на статията се казва, че при някои видеоклипове в коментарите започват цели дискусии, участието на които е прието от огромен брой потребители. Ясно е, че за това се използва леко различен начин за взаимодействие с един вид чат. В този случай трябва да използвате връзката "Отговор" . Но за всичко в ред.

Ако започнете да обръщате страницата още повече с видеоклипа (под полето, за да въведете коментар), тогава ще намерите същите коментари. В този пример има почти 6000 от тях.

публикува коментари в YouTube

Този списък е безкрайно дълъг. Прелиствайки го и прочитайки съобщенията, оставени от хората, може да искате да отговорите на някого и това е много лесно. Помислете за примера.

Да приемем, че искате да отговорите на коментара на потребителя с aleefun chanel . За да направите това, до съобщението му кликнете върху връзката "Отговор" , така че да се появи формуляр за въвеждане на съобщение. Точно както в последния момент, въведете думата си и кликнете върху бутона "Отговор" .

как да отговорите на коментара на някого в YouTube

Това е всичко, очевидно, това е много проста, не по-трудно, отколкото да оставяте коментар под видеоклипа. Потребителят, чието съобщение сте отговорили, ще получи известие за действията ви и той ще може да поддържа диалога, като вече отговаря на обжалването ви.

Забележка: Ако искате да намерите интересни коментари под видеоклипа, можете да използвате определен аналогов филтър. В началото на списъка с отзиви има падащ списък, от който можете да изберете сортирането на съобщения: "Първи нов" или "Първо популярен" .

Как да коментирате и да отговаряте на съобщения от вашия телефон

Много потребители на YouTube, често, гледат клипове не от компютъра, а от мобилното си устройство. И в тази ситуация човек също има желание да взаимодейства с хората и автора чрез коментари. Също така е възможно да се направи това, дори самата процедура не е много по-различна от тази, дадена по-горе.

Изтеглете YouTube в Android
Изтеглете YouTube в iOS

 1. Първо трябва да сте на видео страницата. За да намерите формуляр за въвеждане на бъдещия си коментар, ще трябва да слезете малко по-надолу. Полето е непосредствено след препоръчаните видеоклипове.
 2. за коментиране на версията на телефона в YouTube

 3. За да започнете да въвеждате съобщението си, трябва да кликнете върху самия формуляр, където се казва "Оставете коментар" . След това клавиатурата се отваря и можете да започнете да пишете.
 4. въвеждане на коментар от телефона в YouTube

 5. В обобщение, трябва да кликнете върху иконата на хартиения самолет, за да оставите коментар.
 6. за да изпратите коментар от телефона в YouTube

Това е инструкция как да оставяте коментар под видеоклипа, но ако откриете нещо интересно сред посланията на други потребители, за да отговорите, трябва:

 1. Кликнете върху иконата "Отговор" .
 2. за да изпратите отговор на коментар в телефона в YouTube

 3. Клавиатурата ще се отвори и можете да въведете отговора си. Имайте предвид, че в началото ще има името на потребителя, на чието съобщение оставите отговора. Не го изтривайте.
 4. Псевдонимът на получателя, когато изпращате отговор на коментар от телефон в YouTube

 5. След края на въвеждането, точно както в последния момент, кликнете върху иконата на самолета и отговорът ще бъде изпратен на потребителя.
 6. икона, за да изпратите коментар от телефона в YouTube

Вашето внимание беше представено на две малки инструкции, как да си взаимодействат с коментари на мобилни телефони на YouTube. Както можете да видите, всичко не е много по-различно от версията на компютъра.

заключение

Коментари за YouTube - това е много прост начин за комуникация между автора на видеото и други, същите потребители като вас. Седнете на компютъра, лаптопа или смартфона си, където и да сте, използвайки съответните полета, за да въведете съобщение, можете да оставите вашите желания на автора или да обсъдите с потребителя, чиято гледна точка е малко по-различна от вашата.