IOS

Как да прехвърляме WhatsApp от iPhone на iPhone
WhatsApp е месинджър, който не се нуждае от въвеждане. Може би това е най-популярният инструмент за комуникация. Когато се премине към нов iPhone за много потребители, е важно цялата кореспонденция, натрупана в този пратеник, да се запази. И днес ще ви кажем как да прехвърляте WhatsApp от iPhone на iPhone.

Прехвърляне на WhatsApp от iPhone на iPhone

По-долу ще разгледаме два лесни начина за прехвърляне на цялата информация, съхранявана в WhatsApp от един iPhone на друг. Правенето на някой от тях ви отнема минимум време.

Метод 1: dr.fone

Програмата dr.fone е инструмент, който ви позволява лесно да прехвърляте данни от месинджъри от един iPhone на друг смартфон с iOS и Android. В нашия пример ще разгледаме принципа на прехвърляне на VotsAp от iPhone към iPhone.

Изтегляне dr.fone

 1. Изтеглете програмата dr.fone от официалния сайт на разработчика на връзката по-горе и го инсталирайте на компютъра си.
 2. Моля, обърнете внимание, че програмата dr.fone е Shareware, а функция като WhatsApp трансфер е достъпна само след закупуване на лиценз.

 3. Стартирайте програмата. В основния прозорец кликнете върху бутона „Възстановяване на социалното приложение“ .
 4. Възстановяване на месинджери в програмата dr.fone

 5. Компонентът започва да се изтегля. След като изтеглянето приключи, на екрана ще се появи прозорец, отляво на който ще трябва да отворите раздела „WhatsApp“ , а отдясно отидете в секцията „Transfer WhatsApp Messages“ .
 6. Преместване на WhatsApp от един iPhone на друг в dr.fone

 7. Свържете двете притурки към компютъра си. Те трябва да бъдат дефинирани: от лявата страна ще се покаже устройството, от което се прехвърля информацията, а от дясната страна - върху което съответно ще се копира. Ако са объркани, в центъра кликнете върху бутона "Flip" . За да започнете трансфера на кореспонденция, кликнете върху бутона "Трансфер" в долния десен ъгъл.
 8. Стартиране на прехвърлянето на WhatsApp от iPhone към iPhone в dr.fone

  Моля, имайте предвид, че след прехвърляне на разговори от един iPhone на друг, от първото устройство ще бъде изтрита цялата кореспонденция.

 9. Програмата ще стартира процеса, продължителността на който ще зависи от количеството данни. След като работата на dr.fone приключи, изключете смартфоните от компютъра и след това влезте във втория iPhone с номера на мобилния си телефон - ще се покаже цялата кореспонденция.

Метод 2: iCloud Sync

Този метод с помощта на инструментите за архивиране iCloud трябва да се използва, ако планирате да използвате същия акаунт на друг iPhone.

 1. Стартирайте whatsapp. В долната част на прозореца отворете раздела Настройки. В менюто, което се отваря, изберете секцията "Чатове" .
 2. Настройки за чат WhatsApp на iPhone

 3. Отидете в „Архивиране“ и натиснете бутона „Създаване на копие“.
 4. Създайте резервно копие в WhatsApp на iPhone

 5. Точно под "Автоматично" . Тук можете да зададете честотата, с която VotsAp ще архивира всички разговори.
 6. Автоматично архивиране в WhatsApp на iPhone

 7. След това отворете настройките на вашия смартфон и в горната част на прозореца, изберете името на вашия акаунт.
 8. Настройки на Apple ID акаунт на iPhone

 9. Отидете в раздела "iCloud" . Превъртете надолу и намерете елемента "WhatsApp" . Уверете се, че тази опция е активирана.
 10. Активирайте резервното копие на WhatsApp iCloud на iPhone

 11. Освен това, в същия прозорец, намерете секцията "Архивиране" . Отворете го и натиснете бутона " Архивиране " .
 12. Архивиране на iPhone

 13. Сега всичко е готово да прехвърли WhatsApp на друг iPhone. Ако другият смартфон съдържа някаква информация, той ще трябва да бъде напълно отменен, т.е. обратно към фабричните настройки.

  Нулирайте iPhone до фабричните настройки

  Още подробности: Как да извършите пълно нулиране на iPhone

 14. Когато прозорецът за добре дошли се появи на екрана, изпълнете първоначалната настройка и след като влезете в своя Apple ID, се съгласявате с предложението за възстановяване от архива на iCloud.
 15. След като възстановяването приключи, изпълнете WhatsApp. Тъй като приложението е преинсталирано, ще трябва да се върнете към телефонния номер, след което на екрана ще се появи диалогов прозорец с всички разговори, създадени на другия iPhone.

Използвайте някой от методите, изброени в статията, за да прехвърлите бързо и лесно WhatsApp от един смартфон с Apple на друг.