Как да включите VKontakte на компютъра

В днешните реалности доста голям брой хора са сериозно загрижени за проблема с личната анонимност и неприкосновеността на личния живот в интернет. Ако скриете престоя си в мрежата с различни разширения за VPN и т.н., в случая на социалните мрежи, и по-специално VKontakte, ситуацията е малко по-сложна.

Невидим режим

Моля, имайте предвид, че до момента администрацията на социалната мрежа VK напълно елиминира възможността за използване на този сайт в така наречения офлайн режим. Всички тези приложения, които веднъж са предоставили описаната възможност, са в състояние на изгубено значение.

Единственото, което можете да направите, е да се надявате за ранен старт на системата и да създадете нови начини за активиране на инкогнито VK.

Невъзможно е системата да бъде измамена, тъй като мрежовите протоколи на VC сега автоматично уреждат всички ваши действия, включително обичайния преход от една точка към друга.
Това се разпространява на такива страници като:

  • Моята страница;
  • Новини;
  • Публикации.

Раздели с актуализиране на състоянието на онлайн VKontakte

Също така имайте предвид, че заедно с прекратяването на всички методи, за да стане невидим на компютъра, специални допълнения за преносими устройства също престават да работят. По този начин вече не е възможно да се срещнат хора, които са онлайн без подходящ статут.

Промените, които се отразиха на невъзможността за активиране на този режим, възникнаха заедно с въвеждането на актуализацията на раздела "Музика" .

За да разрешите някои проблеми на анонимността, можете да увеличите личната неприкосновеност на страницата си , отидете на сайта, като използвате защитен мрежов канал ( активирайте VPN ), както и скрий последното време за посещение , Освен това, ако все пак искате да опитате късмета си с намирането на подобни решения, бъдете внимателни - много добавки принадлежат на измамници! Всичко най-хубаво!

Уместността на материала ще бъде проверена.