Пристигнахте ли в любимия си сайт и открихте, че достъпът до него е бил блокиран? Всички брави могат лесно да бъдат заобиколени, има специални разширения, за да се запази анонимността в интернет. Става дума за тези разширения за браузъра Google Chrome и ще бъдат обсъдени.

Всички разширения за заобикаляне на блокирането на сайтове в Google Chrome, обсъдени в статията, работят на същия принцип: Вие изберете алтернативна страна в разширяването и истинският ви IP адрес е скрит, замествайки нов от друга държава.

По този начин местоположението ви в интернет вече е определено от друга страна и ако сайтът е блокиран преди това, например в Русия, чрез задаване на IP адреса на Съединените щати, достъпът до ресурса ще бъде успешно получен.

фрегат

VPN за Chrome

Отваря списъка ни с една от най-удобните разширения за VPN за скриване на реалния ви IP адрес.

Това разширение е уникално, тъй като ви позволява да се свържете с прокси сървър, който променя IP адреса само ако исканият ресурс е недостъпен. За отблокираните сайтове прокси сървърът ще бъде деактивиран.

Изтеглете разширеното разширение

anonymoX

VPN за Chrome

Друго просто разширение за достъп до блокираните сайтове на Google Chrome.

Работата на този прокси за Chrome е изключително проста: трябва само да изберете държавата, към която да принадлежи вашия IP адрес, и след това да активирате разширението.

Когато приключите сесия за уеб сърфиране на блокирани сайтове, можете да деактивирате разширението до следващия път.

Изтеглете разширението anonymoX

Hola

VPN за Chrome

Хола е анонимен за Chrome, който включва разширение за браузъра Google Chrome и допълнителен софтуер, които заедно представляват отлично решение за достъп до блокирани сайтове.

Независимо от факта, че услугата има платена версия, повечето потребители ще бъдат доста безплатни и безплатни, скоростта на интернет връзката ще бъде малко по-ниска и ще има ограничен списък на страните.

Изтеглете разширението Hola

ZenMate

VPN за Chrome

ZenMate е чудесен начин за достъп до недостъпни уеб ресурси.

Разширението има приятен интерфейс с поддръжка на руския език, характеризира се със стабилна работа и висока скорост на прокси сървъри. Единственият нюанс - да се работи с разширението, ще изисква процедура за регистрация.

Изтеглете разширението ZenMate

И малък резултат. Ако се сблъскате с факта, че достъпът до уеб ресурс не е достъпен за Вас, това не е извинение да затворите раздела и да забравите за него. Достатъчно е само да инсталирате едно от разширенията за браузъра Google Chrome, предложено в статията.